(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Raision Tilitoimisto Oy (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Raision Tilitoimisto on vuonna 1977 perustettu täyden palvelun tilitoimisto, jonka toiminta-aluetta on Raision lisäksi Turku ja Turun seutu. Hoidamme sujuvasti ja asiantuntevasti kaikenkokoisten yritysten lakisääteiset velvoitteet, esimerkiksi kirjanpidon, tilinpäätökset, veroasiat ja palkanmaksun. Raision Tilitoimiston aputoiminimiä ovat TiliVallu Turussa, Yläneen Tilikeskus, TiliKankare Kyrössä ja Euran Yritystilit. Katso lisää osoitteesta www.raisiontilitoimisto.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista kirjanpitäjää / palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen toiveesi mukaan joko Turun tai Raision toimipisteellemme. Tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti taloushallinnon eri osa-alueilla. Etsimämme henkilö on alansa ammattilainen, joka taitaa kirjanpidon eri vaiheet aina tilinpäätökseen asti. Lisäksi hän hallitsee palkanlaskennan osalta työlainsäädännön ja eri työehtosopimukset sekä tuntee hyvin myös yritysverotuksen lainalaisuudet.

Toivomme, että tilitoimistomaailma on sinulle jo entuudestaan tuttu ja pystyt työskentelemään asiakasrajapinnassa itseohjautuvasti sekä palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti. Siksi etsimällämme henkilöllä tulisi olla rautainen organisointikyky sekä taito hallita omaa ajankäyttöä myös paineen alla. Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia ja kykyä omaksua uudet käyttöjärjestelmät nopeasti. Arvostamme kuitenkin erityisesti itseohjautuvaa ja yrittäjähenkistä asennetta. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme:

• monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan taloushallinnon tehtävissä,
• mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen,
• osaavan organisaatiomme tuen,
• mukavat työkaverit,
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 16.6.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen, p. 050 411 0740.