(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä rahoitusalalle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Haetko uusia tuulia taloushallinnon saralla? Etsitkö kivaa työporukkaa, jossa saat itsenäisesti hoitaa oman tonttisi, mutta jossa sinua tuetaan ja jossa viihdytään?

Haemme rahoitusalan asiakkaallemme Tampereen keskustaan KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen.

OBSIDO-KONSERNI
Obsido-konsernin muodostavat finanssialan konserni Obsido Group sekä liike-elämän tukipalveluja tarjoava Obsido Family Office Oy.

Obsido-konsernissa on tällä hetkellä Tampereella, Helsingissä, Oulussa ja Tukholmassa sijaitsevissa toimipisteissään 18 työntekijää. Konsernin hallinnoima sijoitusvarallisuus oli vuonna 2019 yli 250 miljoonaa euroa.

Obsido Oy on vuonna 2006 perustettu suomalainen vakavarainen Finanssivalvonnan hyväksymä toimiluvallinen sijoituspalveluyritys, jonka palvelut on suunnattu yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Obsido Sports -yksikkö on erikoistunut ammattiurheilijoiden yksilölliseen varainhoitoon. Obsido Rahastoyhtiö Oy hoitaa sijoitusrahastoja sekä vaihtoehtorahastoja.

Työtehtäväsi koostuvat pienten asiakkuuksien, lähinnä sijoitusyhtiöiden, monipuolisista kirjanpidon tehtävistä. Huolehdit päivittäisistä kirjanpitovienneistä, tilinpäätöksistä sekä veroilmoituksista sekä osallistut yhtiön yleisten hallinnollisten asioiden hoitamiseen.

Tämän lisäksi osallistut tiimiin joka tekee päivittäin sijoitusrahastojen arvonlaskentaa, hallinnointia ja raportointia, tehtäviä joissa pääset käyttämään monipuolisesti taloushallinnon tietotaitoasi ja kehittämään ammattitaitoasi. Pienehkössä yrityksessä pääset osallistumaan oman toimenkuvasi päätöksentekoon ja tuomaan esille kehityksellisiä näkemyksiäsi.

Toivomme sinulta itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta. Menestyksesi tueksi saat kattavan perehdytyksen ja tiimisi tuen. Olet tehnyt kirjanpitoa aiemminkin ja tilinpäätöksiin sinulla on jo kosketusta, sijoitusrahastojen arvonlaskentaan liittyvät tehtävät ja tehtävien hoitamiseksi vaadittavien järjestelmien koulutuksen hoidamme yhtiössä sisäisesti.

Käytössäsi on Procountor-ohjelmisto, jonka osaaminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on avoin asenne uuden oppimiseen ja kyky toimia dynaamisessa, uudistuvassa ympäristössä.

Toivomme, että työskentelyotteeltasi olet joustava, avoin ja positiivinen tiimipelaaja. Englannin kielen taito katsotaan tehtävässä eduksi.

Asiakasyrityksessämme on panostettu työntekijöiden viihtyvyyteen nykyaikaisilla työvälineillä ja työskentelytiloilla. Hyvinvointiasi tukevat laajin mahdollinen työterveyshuolto ja sen tuomat hyödyt myös työympäristössäsi. Työajat ovat joustavat.

Tartu tähän uramahdollisuuteen hakemalla tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 19.7. mennessä osoitteessa www.adecco.fi . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla 24.6 alkaen Katja Hämäläinen, 050 444 4457 , katja.hamalainen@adecco.fi .