Kirjanpitäjä rahoitusalalle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haetko uusia tuulia taloushallinnon saralla? Etsitkö kivaa työporukkaa, jossa saat itsenäisesti hoitaa oman tonttisi, mutta jossa sinua tuetaan ja jossa viihdytään?

Haemme rahoitusalan asiakkaallemme Tampereen keskustaan

KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Työpäiväsi koostuvat pienten asiakkuuksien, lähinnä sijoitusyhtiöiden, monipuolisista kirjanpidon tehtävistä. Huolehdit päivittäisistä kirjanpitovienneistä, tilinpäätöksistä sekä veroilmoituksista. Vastuullesi kuuluu myös matkalaskujen sekä muiden vastaavien dokumenttien käsittely ja hallinta. Päivittäisten kirjanpitovastuidesi ohella pääset käyttämään ongelmanratkaisukykyäsi vaihtelevissa selvitystöissä. Pienehkössä yrityksessä pääset osallistumaan päätöksentekoon ja tuomaan esille kehityksellisiä näkemyksiäsi.

Toivomme sinulta itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta. Menestyksesi tueksi saat kattavan perehdytyksen ja tiimisi tuen. Olet tehnyt kirjanpitoa aiemminkin ja tilinpäätöksiin sinulla on jo kosketusta. Käytössäsi on Procountor-ohjelmisto, jonka osaaminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on avoin asenne uuden oppimiseen ja kyky toimia dynaamisessa, uudistuvassa ympäristössä. Toivomme, että työskentelyotteeltasi olet joustava, avoin ja positiivinen tiimipelaaja. Englannin kielen taito katsotaan tehtävässä eduksi.

Asiakasyrityksessämme on panostettu työntekijöiden viihtyvyyteen nykyaikaisilla työvälineillä ja työskentelytiloilla. Hyvinvointiasi tukevat laajin mahdollinen työterveyshuolto ja sen tuomat hyödyt myös työympäristössäsi. Toimistolla on aina tarjolla pientä välipalaa työpäivääsi piristämään. Työajat ovat joustavat.

Tartu tähän uramahdollisuuteen hakemalla tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 24.2. mennessä osoitteessa www.adecco.fi . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, 050 444 4457 , katja.hamalainen@adecco.fi .

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340974
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Katja Hämäläinen (katja.hamalainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere