Kirjanpitäjä, Quattro Mikenti Group Oy, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021
Etsimme asiakkaallemme Quattro Mikenti Group Oy:lle oma-aloitteista taloushallinnon osaajaa vanhempainvapaan sijaisuuteen kirjanpitäjän rooliin. Toimit osana pientä ja tiivistä kirjanpitäjien tiimiä ja työpäiväsi koostuvat kirjanpidon hoitamisesta nimetyille asiakasyrityksille. Quattro Mikenti Group Oy on talotekniikka-alan kehittyvä konserni, jossa sinulla on hieno mahdollisuus päästä osaksi menestyvän yrityksen kasvutarinaa.
KUVAUS
Kirjanpitäjänä vastaat kokonaisvaltaisesti erilaisista kirjanpidon tehtävistä kuten peruskirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja raportoinnista. Yhdellä kirjanpitäjällä on vastuullaan 4-5 yrityksen kirjanpito. Aluksi vastaat pienempien yhtiöiden kirjanpidosta, mutta tulevaisuudessa on mahdollisuus saada vastuulleen isompien yhtiöiden kirjanpitoa. Tämä on hieno mahdollisuus kehittyä kirjanpitäjän tehtävissä: tehtävään on kattava perehdytys ja pääset oppimaan rakennusalan taloushallinnon erityispiirteistä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden olla mukana menestyvän yrityksen matkassa
* Kattavan perehdytyksen kirjanpidon tehtäviin
* Mukavan ja kannustavan työyhteisön
* Viihtyisän toimiston Espoossa sekä etätyömahdollisuuden


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Kirjanpidon tehtävät kuten peruskirjanpidon kirjaukset, täsmäytykset, maksatukset, viitesuoritukset ja palkkojen kirjaus valmiiden aineistoiden perusteella sekä tilinpäätökset.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on innostunut ja kiinnostunut työskentelemään kirjanpidon tehtävissä. Ideaalisti hänellä on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja perehdytyksen jälkeen hän kykenee omatoimiseen työskentelyyn ja tekemään itsenäisesti tilinpäätökset.


* Taloushallinnon koulutus (esim. KLT, tradenomi, merkonomi, merkantti)
* Hyvä IT-osaaminen, erityisesti Excelin ja D365-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi
* Sujuva suomen kielen taito


Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja itsenäinen
* Huolellinen ja tarkka
* Yhteistyökykyinen tiimipelaaja


Muuta tietoa:


* Aloitus: 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan kesäkuun aikana
* Kesto: sijaisuuden kesto alustavasti 12 kk, tilanteen mukaan tehtävässä voi olla mahdollista jatkaa vielä sijaisuuden jälkeen
* Sijainti: Piispantilankuja 2, 02240 Espoo sekä mahdollisuus osittaiseen etätyöhön
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Quattro Mikenti Group puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Quattro Mikenti Group eli QMG on yhteinen nimi ripeästi kasvavalle yritysryhmälle, joka syntyi Mikenti- ja Quattroservices-yhtiöiden yhdistyessä vuonna 2013. QMG on Suomen suurimpia ja monipuolisimpia talotekniikkaurakoitsijoita, toimipaikkoja on 25 paikkakunnalla. Konsernin asiakkaita ovat keskeiset rakennuttajat ja rakennusliikkeet. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 154 miljoonaa euroa. Konsernin tytäryritykset ovat luonteeltaan paikallisia yrittäjäyhtiöitä, mutta niillä on suuren konsernin tausta ja valtakunnallinen tuki. Konsernin emoyhtiö on Quattro Mikenti Group Oy, joka vastaa hallinnosta, taloudesta ja tukitoiminnoista.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot