Kirjanpitäjä, Quattro Mikenti Group Oy, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021
Etsimme asiakkaallemme Quattro Mikenti Group Oy:lle oma-aloitteista taloushallinnon osaajaa. Toimit osana pientä ja tiivistä kirjanpitäjien tiimiä ja työpäiväsi koostuvat kirjanpidon hoitamisesta nimetyille konserniyrityksille. Quattro Mikenti Group Oy on talotekniikka-alan kehittyvä konserni, jossa sinulla on hieno mahdollisuus päästä osaksi menestyvän yrityksen kasvutarinaa.
KUVAUS
Kirjanpitäjänä vastaat kokonaisvaltaisesti erilaisista kirjanpidon tehtävistä kuten peruskirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja raportoinnista. Yhdellä kirjanpitäjällä on vastuullaan 4-5 konserniyrityksen kirjanpito. Aluksi vastaat pienempien yhtiöiden kirjanpidosta, mutta tulevaisuudessa on mahdollisuus saada vastuulleen isompien yhtiöiden kirjanpitoa. Tämä on hieno mahdollisuus kehittyä kirjanpitäjän tehtävissä: tehtävään on kattava perehdytys ja pääset oppimaan rakennusalan taloushallinnon erityispiirteistä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden olla mukana menestyvän yrityksen matkassa
* Kattavan perehdytyksen kirjanpidon tehtäviin
* Mukavan ja kannustavan työyhteisön
* Viihtyisän toimiston Espoossa sekä etätyömahdollisuuden


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Kirjanpidon tehtävät kuten peruskirjanpidon kirjaukset, täsmäytykset, maksatukset, viitesuoritukset ja palkkojen kirjaus valmiiden aineistoiden perusteella sekä tilinpäätökset.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Taloushallinnon koulutus
* Hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
* Sujuva suomen kielen taito
* Excelin ja D365-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi


Lisäksi henkilönä olet:


* Oma-aloitteinen ja itsenäinen
* Huolellinen ja tarkka
* Yhteistyökykyinen tiimipelaaja


Muuta tietoa:


* Aloitus: huhtikuussa 2021
* Kesto: 12 kk, jonka jälkeen mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Piispantilankuja 2, Espoo sekä etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Quattro Mikenti Group puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Quattro Mikenti Group eli QMG on yhteinen nimi ripeästi kasvavalle yritysryhmälle, joka syntyi Mikenti- ja Quattroservices-yhtiöiden yhdistyessä vuonna 2013. QMG on Suomen suurimpia ja monipuolisimpia talotekniikkaurakoitsijoita, toimipaikkoja on 25 paikkakunnalla ja henkilöstö koostuu yli 900 talotekniikan ammattilaisesta. Konsernin asiakkaita ovat keskeiset rakennuttajat ja rakennusliikkeet. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 154 miljoonaa euroa. Konsernin tytäryritykset ovat luonteeltaan paikallisia yrittäjäyhtiöitä, mutta niillä on suuren konsernin tausta ja valtakunnallinen tuki. Konsernin emoyhtiö on Quattro Mikenti Group Oy, joka vastaa hallinnosta, taloudesta ja tukitoiminnoista.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot