(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Premium Group - Helsinki, Eteläranta
Personaria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Premium syntyi vuonna 2007 halusta auttaa asiakasta hallinnoimaan varallisuuttaan. Kaksitoista vuotta myöhemmin Premium Group on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä. Meillä laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Vaativa asiakaskuntamme arvostaa henkilökohtaista palveluamme ja tiimiemme asiantuntijuutta. Haemme nyt vahvan ja vakaan kasvumme tueksi Helsingin Etelärantaan

KIRJANPITÄJÄÄ

Toimenkuvasi sisältää laajasti kaikkea yhtiömuotoisten asiakkaidemme taloushallintoon liittyviä tehtäviä ostolaskujen, reskontrien ja maksuliikenteen hoidosta juoksevan kirjanpidon tehtäviin. Toimenkuva voidaan muotoilla kokemuksesi mukaan.

Sinulla on käytännön kokemusta joltakin taloushallinnon osa-alueista ja hyvä kaupallinen koulutus. Hallitset juoksevan kirjanpidon perusteet ja olet mahdollisesti käyttänyt sähköisiä talousohjelmistoja. Käytössämme on Procountor ja Netvisor. Asiakaspalvelu on sinulle tuttua ja sujuu hyvin suomeksi ja myös englanniksi tarvittaessa -ruotsin kielitaito on suureksi eduksi.

Arvostamme halua kehittyä ammatillisesti avoimin mielin. Olet työtä pelkäämätön ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Kysyt rohkeasti neuvoa, jos asiat eivät selviä oma-aloitteisesti. Pystyt kiireen keskelläkin hyvään vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja tiimin kanssa. Huumorintajukaan ei ole haitaksi rennossa työyhteisössä!

Tarjoamme uransa alussa olevalle taloushallinnon omakseen kokevalle henkilölle mahdollisuuden kehittyä kirjanpidon ammattilaiseksi. Mukavien työkavereiden lisäksi saat bonuksena mahtavan näköalan avokonttoristamme Kauppatorin satama-altaalle!

Tutustu yritykseemme www.premiumgroup.fi.

Henkilöstöpalveluyritys Personaria Oy avustaa meitä hakuprosessissa ja lisätietoja tehtävästä antaa Paula Peltolin numerossa 050 4110829.Täytä hakemuslomake www.personaria.fi/avoimet-tyopaikat  5.5.2019 mennessä.

 

Personaria Oy on talouden ja hallinnon ammattilaisten henkilöstöosaaja.

 

Avainsanat: reskontrat, ostolaskut, Procountor, Netvisor, kirjanpito