(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Pöytyä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Etsimme asiakkaallemme kirjanpitäjää määräaikaiseen vuoden loppuun asti kestävään työsuhteeseen. Tehtävässä jatko on mahdollinen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Kirjanpitäjän päävastuulla on kirjanpito kokonaisuudessaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. ostoreskontran hoitaminen ja täsmäytykset kirjanpitoon, erilaisten raporttien tuottaminen johdolle, laskutuslaskelmien laatiminen, talousarvion valmistelu ja siihen liittyvien tietojen kerääminen ja tallennus, tilinpäätöstietojen kokoaminen sekä talousarvion ja tilinpäätöksen työstäminen yhdessä johtoryhmän kanssa.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtavoiltasi olet tarkka ja reippaasti asioihin tarttuva sekä viihdyt hyvin numeroiden parissa. Taloushallinnon järjestelmänä käytössä on Intime Plus, jonka osaaminen katsotaan eduksi.
Työssä pääset vaikuttamaan oman työpäiväsi kulkuun ja tekemiseen. Tarjoamme sinulle itsenäisen työtehtävän iloisessa ja hyvässä porukassa.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.6.2019 mennessä kohdistamalla hakusi tähän tehtävään Kaislanet-palvelussamme osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi