(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on taloushallinnon ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, etsimme nyt heille kirjanpidon kokenutta ammattilaista nimikkeellä

Kirjanpitäjä pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tässä tehtävässä työskentelet osana taloushallinnon asiantuntijatiimiä ja saat vastuullesi monipuoliset tehtävät aina kirjanpidosta tilinpäätöksiin, viranomaisyhteistyön hoitamiseen ja asiakasyritysten neuvontaan taloushallinnon ratkaisuissa.

Mitä odotamme sinulta?

- Aiempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä ja tilinpäätöksistä
- Kykyä työskennellä suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä
- Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
- Palveluhenkisyyttä ja halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa

Tilitoimistokokemus katsotaan eduksi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen.

Mitä tarjoamme?

- Vakituisen työsuhteen vakavaraisen yrityksen palveluksessa
- Kattavat työsuhde-edut ja viihtyisät työtilat
- Mahdollisuuden ammatillisten taitojen ja osaamisen kehittämiseen yrityksen tukemana

Lisätiedot ja hakeminen

Kuulisimme sinusta mielellämme lisää hakemuksen merkeissä, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kirjanpitäjä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.

Mahdollisiin lisätiedusteluihin vastaa TEMP-TEAMin konsultti Inga Koivumäki, puh. 0207414852 (arkisin klo 9-16) tai s-postitse inga.koivumaki@temp-team.fi.