(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Perusmaa Ky
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Etsimme Perusmaa Ky:lle KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Yritys on toiminut alalla 35 vuotta. Nykyinen kirjanpitäjä on jäämässä eläkkeelle, ja haemme tilalle ko. tehtävään uutta henkilöä.

Kirjanpitäjänä vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti yrityksen kirjanpidosta tilinpäätöksineen, osto- ja myyntireskontrasta, palkanlaskennasta, ja muista taloushallinnon tehtävistä sekä konttoritilojen yleisestä huollosta.

Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Sinulla on itsenäinen, huolellinen ja vastuullinen ote työntekoon. Soveltuvan koulutus- ja kokemustaustan lisäksi arvostamme hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Hakijoilta edellytetään nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä, sekä haasteellisen ja itsenäisen työnkuvan taloushallinnon parissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on kokoaikainen, mutta työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).