(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / palkanlaskija
Sulbana Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsimme nyt joukkoomme

Kirjanpitäjää / palkanlaskijaa

Tarvitsemme ammattilaisen, joka tekee asiasta numeron.

Tehtävässä vastaat yhtiömme kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Tulet osaksi kolmen henkilön taloushallinnon tiimiämme. Sinulla on jo olemassa olevaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on:

  • Aiempaa kokemusta kuukausittaisen kirjanpidon perustehtävistä (kirjanpito, laskutus, ostolaskujen käsittely, reskontrat), viranomais- ja alv-ilmoituksista sekä palkanlaskennasta
  • Ammattia vastaava koulutus
  • Sujuvat IT-taidot, myös englannin kielitaidon katsomme eduksesi

Sinulla on joustava ja innostunut asenne työtäsi kohtaan ja olet kehitysmyönteinen. Työntekijänä olet vastuuntuntoinen, huolellinen ja tarkka. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen. Meillä ei tarvitse pärjätä yksin – taustallasi on aina tiimin ja esimiehen vahva tuki.

Olemme ottamassa käyttöön uutta toiminnanohjausjärjestelmää (ERP) kuluvan vuoden aikana. Oman osaamistasosi ja mielenkiintosi mukaan pääset osallistumaan tähän projektiin työsi ohella. Tulet työskentelemään rinnakkain ja yhteistyössä nykyisen kirjanpitäjän kanssa kevääseen 2021 saakka, jolloin hän on jäämässä eläkkeelle – olemme siis varanneet kunnolla aikaa perehtymiseesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä positiivisessa työyhteisössä. Kannustamme henkilökohtaiseen ammattitaidon kehittämiseen. Meillä on hyvä porukka ja erinomainen henki työyhteisössä. Pääset työskentelemään monipuolisessa ja kansainvälisessä organisaatiossa. Meillä on yrityksessämme vahva tilauskanta ja olemme alueellamme yksi houkuttelevimmista työnantajista!

Kiinnostuitko? Kerromme sinulle mielellämme lisää yrityksestä, kulttuurista ja kirjanpitäjän roolista. Lisätietoja antaa Eezy Personnel, Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla johanna.ahola@eezy.fi Jos hait tehtävää ensimmäisellä kierroksella, ei sinun tarvitse hakea uudelleen – huomioimme tarvittaessa hakemuksesi.

Hakemuksen, CV.n ja palkkatoiveesi voit jättää osoitteessa www.personnel.fi 10.6.2020 mennessä.

Haku alkaa 20. toukokuuta 2020 ja päättyy 10. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen