(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / palkanlaskija, Tili-Avekki Oy (Turku)
Tili-Avekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Tili-Avekki on turkulainen, lähes 30 vuotta alalla toiminut tilitoimisto. Asiakkaisiimme kuuluu niin yksityisyrittäjiä kuin isoja konserneja. Tilitoimistona Tili-Avekki on sähköisten palveluiden edelläkävijä joka tarjoaa tukea yrityksen perustamiseen, sähköiseen kirjanpitoon, kansainvälistymiseen sekä moniin muihin asiakkaan arkea helpottaviin tarpeisiin. Työtilamme sijaitsevat aivan Turun ydinkeskustassa ja työllistämme tällä hetkellä 12 taloushallinnon ammattilaista. Katso lisää www.avekki.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt ammattitaitoista kirjanpitäjää/palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä palvelet asiakkaitamme monipuolisesti taloushallinnon eri osa-alueilla. Etsimämme työkaveri on alansa ammattilainen, joka taitaa kirjanpidon eri vaiheet aina tilinpäätökseen asti, hallitsee palkanlaskennan osalta työlainsäädännön ja eri työehtosopimukset sekä tuntee hyvin myös yritysverotuksen lainalaisuudet. Jos sinulle on kertynyt kokemusta vain joiltain edellisiltä osa-alueilta, kannattaa paikkaa silti hakea, koska lopullinen työnkuva muotoutuu aikaisemman työkokemuksen ja osaamisesi perusteella.

Toivomme, että tilitoimistomaailma on sinulle jo entuudestaan tuttu ja pystyt työskentelemään asiakasrajapinnassa itseohjautuvasti sekä palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti. Pystyt organisoimaan oman työsi ja hallitsemaan ajankäyttösi myös paineen alla. Toivomme hakijoilta myös soveltuvaa koulutusta, ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia ja kykyä omaksua uudet käyttöjärjestelmät nopeasti. Erityisesti arvostamme kuitenkin yrittäjähenkistä asennetta työntekoon ja huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on halukkuutta kehittyä haastaviin taloushallinnon tehtäviin.

Tarjoamme:
• monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan taloushallinnon tehtävissä
• mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen
• osaavan organisaatiomme tuen
• mukavat työkaverit
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät
• poikkeuksellisen hyvät työsuhde-edut

Meille kaikille on itsestään selvää, että elämässäsi on muutakin kuin työ, arvostamme sinua kokonaisuutena ja tuemme kaikissa muuttuvissa elämäntilanteissa parhaamme mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 28.02.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander, p. 050 411 0344.