Kirjanpitäjä Ouluun
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Innostutko numeroiden analysoinnista ja olet myös luontainen asiakaspalvelija? Oletko taloushallinnon ammattilainen tai haluaisitko kehittyä sellaiseksi?

Etsimme asiakkaallemme KIRJANPITÄJÄÄ Ouluun. Kirjanpitäjän tehtävässä huolehdit asiakasyrityksemme asiakkaiden kirjanpidosta osana kirjanpidon rautaisten ammattilaisten tiimiä. Kykenet hoitamaan itsenäisesti kirjanpidon ja tilinpäätöksen laadinnan yhdessä tiimin kanssa. 

Sinulla tulisi olla soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa, kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Mikäli olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu taloushallinnon osaaja, jolla on kova halu kehittää omaa asiantuntijuutta, saatat olla etsimämme henkilö! 

Kiinnostuitko? Mikäli uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi pikimmiten, ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävästä lisätietoa antaa Amikon Jani Tuppurainen, p. 050 551 0081, jani.tuppurainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot