(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / Oulun Sivakka Oy, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Sivakka on tunnettu oululainen vuokratalokonserni, joka omistaa yli 8300 asuntoa. Konsernissa työskentelee yli 120 henkilöä ja liikevaihto on yli 55 ME. Konserniin kuuluu myös Oulun Remonttimylly Oy, joka on korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike ja sen palveluksessa on n. 80 rakentamisen ammattilaista.

Haemme Ouluun Sivakka-konserniin 

Kirjanpitäjää

Kirjanpitotiimimme toimii vahvasti yhdessä ja odotamme Sinua iloiseen joukkoomme. Tehtäviisi kuuluu kuukausittainen perus- ja käyttöomaisuuskirjanpito jaksotuksineen ja täsmäytyksineen, vuosi- ja välitilinpäätösten laadinta, verotukseen liittyviä asioita, raportointia sekä budjetointiprosessiin osallistuminen. Toimit sekä kiinteistöyhtiöiden että rakennusliikkeen kirjanpidon parissa ja raportoit talouspäällikölle.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (esim. tradenomi) ja muutaman vuoden ajalta kokemusta vastaavista tehtävistä. Ymmärrät arvonlisäverotuksen ja tuloverotuksen periaatteet. Työskentelet vastuullisesti ja tarkasti sekä mukaudut ajoittain kiireisiinkin tilanteisiin. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja itsenäistä ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on hyvät Excel-taidot ja Lemonsoft-ohjelmiston käyttökokemuksen katsomme eduksesi.

Henkilöstömme hyvinvointi ja osaaminen ovat meillä keskiössä ja tarjoamme monipuolista tukea niiden kehittämiseen. Olemme panostaneet moderneihin tiloihin, työkaluihin, järjestelmiin ja toimintatapoihin sekä henkilökunnan koulutukseen.  Tunnistamme perehdytyksen tärkeyden ja huolehdimme koko tiimin tuen avulla toistemme menestymisestä sekä viihtymisestä. 

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 24.11.2019 mennessä. Lisätietoja antavat MPS-konsultit Heidi Takala puh. 0400 761 070 ja Minna Moilanen puh. 040 849 6215.