(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019
 

Etsitkö tilaisuutta päästä kartuttamaan taitojasi kirjanpidon tehtävissä?

Etsimme Oulun pohjoispuolella sijaitsevalle asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä ja kehittymishaluista kirjanpitäjää. Määräaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen kesto on noin kolme kuukautta, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus pitempiaikaiseen jatkoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Tehtäviisi sisältyy

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään kirjanpidon tehtävien parissa, hoitaen mm. päivittäiskirjanpitoa sekä osto- jamyyntireskontraa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu olennaisena osana myös asiakaspalvelu.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on jo kokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä soveltuva koulutus. Työotteeltasi olet tarkka, oma-aloitteinen ja viihdyt hyvin itsenäisessä tehtävässä. Lisäksi olet aktiivinen ja osallistuva tiimipelaaja, jokahaluaa tuoda oman työpanoksensa pienen tiimiin mukavaan ja iloiseen yhteisöön.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta kirjanpidon monipuolisista tehtävistä sekä hyvät työtilat ja ajanmukaiset työskentelyvälineet. Lisäksi tarjoamme mukavan ja rennon työtäsi tukevan työyhteisön. 


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi