(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Oulu
Oulun Tilitoimi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019
Oulun Tilitoimi Oy on vuonna 1967 perustettu Oulun keskustassa sijaitseva tilitoimisto. Olemme auktorisoitu Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsen ja tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista taloushallinnonosaamista nykyaikaisin ohjelmistoin sekä korkealaatuista asiakaspalvelua verotukseen, yritysjärjestelyihin ja yritysjuridiikkaan liittyen.
Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun Tilitoimi Oy:lle Ouluun tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit olla joko KLT-kirjanpitäjä tai kirjanpitäjä, jolla on useamman vuoden kokemus tehtävistä. Mikäli olet kiinnostunut kehittämään ammattitaitoasi, sinulla on mahdollisuus suorittaa KLT-tutkinto myös työn ohessa. Oulun Tilitoimi Oy:n toimistolla vallitsee ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen yrityskulttuuri. Tämä on työyhteisö, jossa viihdytään pitkään! Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työtehtäviisi kuuluu toimia itsenäisesti omalla vastuualueellasi vastaten kokonaisvaltaisesti omien asiakkaidesi kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä, palkanlaskennasta sekä taloushallinnosta. Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa auttaen ja ratkaisten asiakkaidesi monipuolisia taloushallinnon tarpeita. Edellytämme sinulta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja vahvaa työkokemusta kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilinpäätössuunnittelun tehtävistä. Olet tilinpäätöstaitoinen laskentatoimen osaaja. Verotukseen ja arvonlisäveroihin liittyvät asiat ovat sinulle tuttuja sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Omaksut nopeasti uusia asioita ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Suhtaudut työhösi tunnollisesti ja haluat aktiivisesti kehittää ammattitaitoasi eteenpäin. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot.
Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän vakavaraisessa ja perinteikkäässä yrityksessä. Pääset työskentelemään mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä, jossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin ja yleiseen viihtyvyyteen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi taloushallinnon eri aihealueissa. Saat vastuullesi pitkäaikaiset ja saumattomat asiakassuhteet ja niiden kehittämisen. Lisäksi tarjoamme viihtyisät työtilat Oulun keskustassa sekä ajanmukaiset työvälineet työtehtävän hoitamiseen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 24.1. klo 9-10 ja 29.1. klo14-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi