(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / Otava, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020


Otava-konserni on Suomen johtavia viestintäalan yrityksiä. Konsernin emoyhtiö on Otava Oy. Konsernin liiketoiminta-alueita ovat Kirjat, Kauppa, Media ja Markkinapaikat.

Kirjat-liiketoimintaan kuuluvat Kustannusosakeyhtiö Otava ja Otavan Kirjapaino Oy. Kauppa-liiketoiminnan muodostaa Suomalainen Kirjakauppa Oy ja Jamera Oy. Media-liiketoiminnan muodostaa Otavamedia Oy. Markkinapaikkoihin kuuluvat Otava Markkinapaikat Oy ja NettiX Oy. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli noin 300 Meur ja sen palveluksessa oli noin 1200 henkilöä.

Konsernin taloushallintopalvelut on keskitetty Otava-konsernissa emoyhtiöön, jossa palveluista vastaa toistakymmentä alan ammattilaista.

otavakonserni.fi

Haemme nyt osaavaan kirjanpitotiimiimme tilinpäätöstaitoista

Kirjanpitäjää

Vastuullasi ovat yhden liiketoiminta-alueemme kirjanpitotehtävät tilinpäätöksineen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat alv- ja veroasiat sekä viranomaisraportointi. Toimit tiiviissä yhteistyössä palkanlaskennan ja reskontran sekä liiketoiminnan kanssa neuvoen ja tukien heitä osaamisellasi. Kuulut kuusihenkiseen kirjanpitotiimiin ja esimiehenäsi toimii kirjanpitopäällikkö.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin, että olet motivoitunut ja työhön tarttuva työntekijä sekä innostunut oppimaan lisää ja kehittymään työtehtävissäsi.

Yrityksessämme on edessä kirjanpitojärjestelmän uudistus ja toivomme sinulta kokemusta erilaisista kirjanpitojärjestelmistä sekä kiinnostusta osallistumaan kirjanpitojärjestelmien prosessien kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä vakavaraisessa perheyrityksessä. Pääset mukaan erilaisiin kehittämisprojekteihin ja uudistamaan toimintaamme. Toimipisteesi sijaitsee ydinkeskustassa, jossa meillä on modernit ja viihtyisät työtilat.

Lisätietoja ja hakemukset
Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Maarit Lampinen to 5.3. klo 14–15:30, puh. 040 537 2199. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultti Lotta Lunnelaan, puh. 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 11.3.2020 mennessä.