(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä OPENille, Tampere / Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

OPEN / Finnpos Systems Oy on johtava täyden palvelun kassajärjestelmien toimittaja Pohjoismaissa. Maksamisen ratkaisujen ja -järjestelmien asiantuntijuus on ydinosaamistamme ja toimintamme painopiste on ohjelmistokehityksessä sekä kokonaisratkaisujen myynnissä. Asiakaskuntaamme kuuluu muun muassa areenoita, kuljetusyrityksiä, lentoyhtiöitä, ravintoloita ja huoltoasemaketjuja. Tarjoamme kattavan ohjelmisto- ja laitteistovalikoiman sekä ylläpito-, hankinta- ja tukipalvelut. Toimistomme sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palveluksessamme on tällä hetkellä noin 170 työntekijää.

 

Haemme nyt asiakkaallemme OPENille KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelypaikkasi voi olla joko toimipisteemme Tampereella tai Vantaalla.

 

Tehtävässä hoidat kirjanpidon tilinpäätöksineen sekä osto- ja myyntireskontraa. Palkka-asioissa toimit yhteistyössä ulkoistetun palkanlaskennan kanssa sekä muissa työhösi kuuluvissa talouden tehtävissä, kuten viranomaisilmoituksissa, eri sidosryhmien kanssa. Huolehdit alv-ilmoituksista, vakuutusasioista ja osaltasi myös raportoinnista. Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja sitä on mahdollista muokata valittavan henkilön kokemus ja kiinnostus huomioiden.

 

Toivomme sinulta kiinnostusta lukuihin, jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä sekä yrityksen taloushallinnon prosessien tuntemusta. Olet hoitanut kirjanpitoa ja laatinut itsenäisesti tilinpäätöksiä. Tunnet myös arvonlisäverotuksen käytäntöjä ja Excel on sinulle tuttu työkalu päivittäisestä työskentelystä. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Eduksesi katsomme lisäksi ruotsin kielen taidon. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja huolellinen.

 

Ennen kaikkea toivomme sinulta innostunutta asennetta, sillä voit olla myös urasi alkutaipaleella. Työssä onnistumisen tueksi saat osaavan, pohjoismaisen tiimin tuen.

 

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.6. mennessä osoitteessa: www.adecco.fi . Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, 050 444 4457 (ma-pe klo 15-16).