(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, OP Koti Raahe Oy LKV
OP Koti Raahe Oy LKV

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
OP Koti Raahe Oy LKV kuuluu Raahen Seudun Osuuspankki -konserniin ja on osa itsenäisten OP Kotien valtakunnallista ketjua. Yrityksen toimialaan kuuluvat kiinteistönvälitys ja isännöinti.

Haemme asiakasyrityksellemme OP Koti Raahe Oy LKV:lle KIRJANPITÄJÄÄ isännöintitiimiin. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset taloyhtiöiden kirjanpitoon liittyvät tehtävät sekä asiakaspalvelutehtävät isännöintitoimistolla.

Voit olla työurasi alussa oleva aloitteleva tekijä tai jo kokenut taloushallinnon konkari, sillä toimenkuvaasi muokataan osaamisesi mukaan. Haemme joukkuepelaajaa, joka istuu osaksi hyväntuulista työyhteisöä ja haluaa kehittyä tehtävässään osana ammattilaisten tiimiä. Kirjanpitäjän työhön perehdytetään ammattimaisesti ja työnantaja antaa tuen tehtävässä menestymiseen.

Arvostamme alalle soveltuvaa koulutusta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tiimityötaitoja ja halua kehittyä isännöintialalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tunnistitko itsesi? Jätä hakemus heti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, ja voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia sekä hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.