Kirjanpitäjä, Odeal Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021
Oletko reipas ja oma-aloitteinen kirjanpitäjä, joka etsii uusia haasteita? Etsimme nyt asiakkaallemme Odeal Oy:lle osaavaa kirjanpitäjää osaksi rentoa ja tiivistä työporukkaa. Monipuoliset työtehtävät antavat sopivasti vastuuta ja sekä hyvät etenemismahdollisuudet tulevaisuudessa myös konsernikirjanpidon puolelle. Mikäli sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä ja suhtaudut työhösi motivoituneella ja sitoutuneella asenteella, voit olla etsimämme henkilö. Hae tehtävää jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti ja vastaamaan Odealilla kirjanpidosta. Päivittäisten kirjanpidon tehtävien lisäksi työtehtäviisi kuuluvat veroilmoitusten tekeminen, vuositilinpäätökset sekä kuukausittainen tulosten raportointi. Työskentelet suoraan toimitusjohtajan alaisena ja teet yhteistyötä myös konsernin johdon ja kirjanpitäjien kanssa. Kirjanpitoa varten käytössäsi on Procountor-ohjelma.

Tarjoamme


* Vakituisen työpaikan vastuullisissa tehtävissä
* Mahdollisuuden edetä myöhemmin konsernikirjanpidon tehtäviin
* Mukavan ja rennon työyhteisön

TYÖNKUVA

* Päivittäiset kirjanpidon tehtävät
* Veroilmoitusten tekeminen
* Kuukausittainen tulosten raportointi
* Vuositilinpäätökset

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on jo aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus tai kirjanpitäjän pätevyys. Juoksevan kirjanpidon lisäksi sinulla on kokemusta tilinpäätösten ja veroilmoitusten tekemisestä. Olet työskentelytavoiltasi itsenäinen, tarkka ja vastuuntuntoinen ja teet mielelläsi yhteistyötä muiden kanssa. Sinulla on kokemuksen tuomaa analysointitaitoa sekä osaat rohkeasti ja oma-aloitteisesti etsiä tarvittaessa tietoa.
Henkilönä olet reipas, huumorintajuinen, oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut. Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, positiivinen ilmapiiri kuuluu päivittäiseen työntekoon!

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva korkeakoulututkinto (KTM tai amk) tai kirjanpitäjän pätevyys
* Aikaisempaa työkokemusta vastaavista kirjanpidon tehtävistä
* Järjestelmällinen ja oma-aloitteinen työote
* Hyvät vuorovaikutustaidot sekä avoin ja reipas asenne
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsomme kokemuksen konsernikirjanpidon tehtävistä ja Procountor-ohjelman käyttämisestä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Kruunuvuorenkatu 3, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Odeal Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Odeal Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen kevytyrittäjien laskutuspalvelu. Asiakkainamme on tuhansia eri toimialojen kevytyrittäjiä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot