(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Navigator Partnersille Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019
Etsimme kirjanpitäjää asiakasyrityksellemme Navigator Partnersille vakituiseen työsuhteeseen Helsingin keskustaan! Navigator Partners on auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään merkittävien asiakasyritysten taloushallinnon palveluiden parissa osana tiivistä ja kannustavaa työyhteisöä. Mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta kirjanpidon parista sekä halua työskennellä suurten ja vastuullisten asiakkuuksien parissa, lue lisää ja laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät merkittävien asiakkuuksien parissa
* Vakituisen työsuhteen asiakasyrityksessämme Helsingin keskustassa
* Erinomaiset etenemis- ja kehittymismahdollisuudet
* Rennon ja kannustavan työyhteisön

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet vastuullisessa roolissa Navigator Partnersin asiakasyritysten kirjanpidon parissa ja vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkaidesi taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti muun muassa arvopaperi- ja kiinteistökirjanpidon sekä omaisuuksien hallinnan parissa. Vastaat itsenäisesti asiakasyritysten päivittäisestä sähköisestä kirjanpidosta, sekä toimit konsultoivassa roolissa asiakkaiden suuntaan talousasioihin liittyen. Kirjanpidon tehtävien lisäksi ohella osallistut aktiivisesti asiakasyhteydenpitoon ja asiakassuhteiden rakentamiseen.

Tehtävä sopii sinulle, jolta löytyy aiempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä jo muutaman vuoden ajalta sekä halua kehittää omaa osaamistaan taloushallinnon ammattilaisena merkittävien asiakkuuksien parissa. Navigator Partnersilla pääset työskentelemään vakituisessa työsuhteessa osana tiivistä ja rentoa tiimiä, jossa jokaisen henkilökohtaista kasvua ja kehitystä tuetaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä muutaman vuoden ajalta
* Vahva kirjanpidon osaaminen
* Itseohjautuva ja asiakaslähtöinen työote
* Sujuva suomen kielen osaaminen ja hyvä englannin kielen taito


Ruotsin kielen osaaminen sekä aiempi kokemus Visma Fivaldi -ohjelmiston parissa työskentelystä katsotaan eduksi tehtävässä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki (Keskusta)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Navigator Partnersin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille
(mailto:hel02@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Navigator Partners on auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa talous- ja yritys- ja kiinteistöhallinnon asiantuntijapalveluita sekä kotimaisille että ulkomaisille asiakkaille. Navigator Partnersin toiminnan ytimessä on toimittaa asiakkaalle aina paras mahdollinen ratkaisu, joka vastaa asiakkaan lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteisiin. Työntekijöilleen tarjoamme erinomaiset henkilökohtaiset kehittymismahdollisuudet sekä inspiroivan ja kannustavan työympäristön kahdessa toimipisteessämme Helsingissä ja Kirkkonummella.