(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä MTC Flextek Oy:lle Pirkkalaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018Työn kuvaus:
  MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita, teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia.
MTC Flextek palvelee konepajoja lähes 80 eturivin osaajan voimin. Meillä on toimipisteitä Suomessa kymmenellä paikkakunnalla ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja paikallisesti. Tytäryhtiömme sijaitsee Baltiassa. Pitkä historiamme takaa laajan kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilöstön.
 
Haemme nyt Pirkkalan toimipisteeseemme KIRJANPITÄJÄÄ
 
Tehtävänäsi on kirjanpidon kokonaisuuden hallinta, osto- ja myyntireskontran hallinta, tilinpäätöksen laatiminen sekä verotukseen liittyvät asiat. Käytössämme on Visma L7-ohjelmisto ja eduksesi katsomme aiemman kokemuksesi tämän käytöstä.
 
Odotamme sinulta työkokemusta vastaavasta työtehtävästä, jossa olet ollut vastuussa kirjanpidon kokonaisuudesta. Työkielenäsi on suomi, mutta työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.
 
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävänkuvan kansainvälisen konsernin palveluksessa. Tehtävä on vähintään vuoden kestävä perhevapaiden sijaisuus. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa.
 
Hae tehtävään 5.7. mennessä osoitteessa www.adecco.fi , paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisääthän hakemustekstiin palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418,  mira.perttula@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Kirjanpitäjä


Sijainti:  PIRKKALA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 0504444418


Toimipaikka:  Tampere