(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Matinkylän Huolto Oy:lle
Matinkylän Huolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Matinkylän Huolto on asiakasyhtiöidensä omistama kiinteistöalan palveluyritys. Toimintamme ydinalue on Matinkylä ja sen lähialueet eteläisessä Espoossa. Panostamme toiminnassamme Etelä-Espoon kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Laaja palveluvalikoimamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa kaikki tarvitsemansa kiinteistönpitopalvelut yhdestä yrityksestä tai vain haluamansa osapalvelut.

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa alueen toimintaan ja asumiseen liittyvät peruspalvelut laadukkaasti siten, että alueella on hyvä asua ja toimia. Kaiken toimintamme peruskiviä ovat suunnitelmallisuus, tehokkuus ja taloudellisuus. Näiden perusasioiden hallintaan ja kehittämiseen olemme vuosien mittaan määrätietoisesti panostaneet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja nykyaikaisuus ovat ominaisuuksia, joita asiakkaamme ovat meissä arvostaneet. Lisää tietoa yrityksestä: www.matinkylanhuolto.fi/

Haemme juuri sinua, jos olet taloushallinnon osaaja, joka haluaa kasvattaa ja edelleen kehittää osaamistaan.

Mitä odotamme sinulta?
Sinulta löytyy tehtävään sopiva taloushallinnon koulutus ja olet ehtinyt työskennellä kirjanpidon ja muiden taloushallinnon osa-alueiden parissa muutaman vuoden ajan. Tehtävässä on tärkeää pystyä hoitamaan asunto-osakeyhtiön kirjanpitoa itsenäisesti. Työskentelyotteesi on tehokas, omatoiminen ja tarkka. Nautit olla osana tiimiä ja hoitaa asioita yhdessä kollegojen kanssa kantaen vastuun omasta tekemisestäsi.

Mitä pääset tekemään?
Kirjanpitäjän tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti osto-, myynti-, ja vastikereskontraa sekä hoitamaan oman yrityksen ja asiakasyhtiöiden kirjanpitoa. Matinkylän huollolla on mukava ja rento työporukka, jonka kanssa on helppo tulla toimeen ja työskennellä yhdessä. Työ on kokopäiväinen, vakituinen ja työskentelet Espoossa Matinkylässä hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko?
Mikäli innostuit, niin tee hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV:si.
Viimeinen hakupäivä on 29.11.2020, mutta käymme hakijoita läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Mari Haapala numerosta +358 40 845 1012 tai sähköpostitse mari.haapala@adecco.fi.