(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Mäntyharju
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Haemme asiakkaallemme Kieppi Sawmill Oy:lle Mäntyharjulle osaavaa Kirjanpitäjää hoitamaan heidän päivittäisiä taloushallinnon tehtäviä. Työsuhde on määräaikainen ja työsopimus tehdään suoraan asiakkaamme Kieppi Sawmill Oy:n kanssa. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä pääset hoitamaan yrityksen päivittäistä maksuliikennettä ja laskujen tiliöintiä sekä varmistat, että maksutapahtumat kirjataan oikeisiin paikkoihin. Hoidat yrityksen veroilmoitusten teon sekä pidät kirjaa lounasraporteista ja tilinpäätökseen liittyvistä asioista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu toimia läheisessä kontaktissa yrityksen pääkonttorin kanssa analysoiden talousraportteja ja pitäen huolen lain velvoittamien määräysten täyttymisestä. Hallinnoit laskutuksen ja verojen maksun sekä prosessoit myynti- ja ostolaskuja.

Odotamme sinulta

  • kokemusta kirjanpidosta, mukaan lukien ostoveloista, myyntisaatavista ja palkkahallinnosta
  • vahvaa ymmärrystä kirjanpidon ja velkojen/saatavien perusperiaatteista
  • kykyä laskea, tiliöidä ja hallinnoida kirjanpidon numeroita sekä taloudellisia raportteja
  • sujuvaa MS Officen ja englannin kielen osaamista
  • soveltuvaa koulutusta
  • huolellista ja tarkkaa työotetta
Katsomme eduksesi palkanlaskennan osaamisen sekä käyttökokemuksen Sonet kirjanpito-ohjelmasta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen kokoaikatyön mielenkiintoisessa yrityksessä Mäntyharjulla. Saat tueksesi osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen työllesi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827.
Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 05.06.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi