(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä luotonvalvontaan
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

KIRJANPITÄJÄ LUOTONVALVONTAAN (Accountant, Credit Control)

Vahvistamme taloushallinnon tiimiämme ja haemme kirjanpitotaitoista luotonvalvojaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävän pääpaino on myyntireskontran ja maksuliikenteen valvonnassa sekä Volvo Finlandin luotonvalvonnan asiakaspalvelun hoitamisessa kuukausitilinpäätöksineen sovitun työnjaon mukaan. 

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa työkokemusta taloushallinnon ja luotonvalvonnan/perinnän tehtävistä. Excel-osaaminen sekä taloushallinnon järjestelmien kuten SAP ja OpusCapita käyttökokemus on eduksi.

Lisäksi odotamme:

  • asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä joustavuutta
  • kokemusta projektiluonteisesta työskentelystä
  • huolellisuutta ja täsmällisyyttä
  • suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen osaamista (konsernin raportointikieli on englanti), ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme perehdytyksen tehtäviin, viihtyisät työtilat ja mukavan työyhteisön. Työtehtäväsi ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä kansainvälisen konsernin taloushallinnossa ja pääset osallistumaan oman toiminnon kehitystehtäviin.  

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen toimi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 24.9. klo 9-11 ja keskiviikkona 25.9. klo 13-14 Accounting Manager Heidi Lybeck, puh. 010 655 5864. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat viimeistään 30.9.2019.