(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, LTP Group, Vantaa
LTP Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
LTP Group Oy
LTP Group on elintarvikelogistiikan vahva toimija. Groupiin kuuluvat logistiikkayritykset LTP Logistics Oy ja LTP Cargo Oy, kaupan muovilaatikoiden pesulapalveluihin erikoistunut Lännen Teollisuuspalvelu Oy sekä kuormalavoihin erikoistunut LTP Service Oy. Yhdessä yritykset muodostavat joustavaa ja yksilöllistä palvelua tarjoavan logistiikkakokonaisuuden. LTP Group toimii koko Suomen alueella ja päätoimipisteemme löytyy Vantaalta lentoaseman läheisyydestä. Katso lisää http://ltplogistics.fi/
Toimenkuva
Etsimme nyt nuorekkaan kasvuyrityksemme taloushallintoon kirjanpitäjää. Haettavana on monipuolinen ja vakituinen työtehtävä, joka aidosti toimii näköalapaikkana kehittymishaluiselle taloushallinnon tekijälle.

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti taloushallinnon vastuita, joita voidaan tarkentaa työntekijän osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Päivittäisiin tehtäviin kuuluvat mm. konsernin eri yhtiöiden ostoreskontra, laskutus, sekä kirjanpidon tehtävät. Työnkuva sisältää rutiineja, mutta tarjoaa hyvän näköalapaikan nopeasti kasvavan konsernin taloushallinnon työtehtäviin.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijoilta soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden käytännön työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Edellytämme ajantasaista tietojärjestelmäosaamista ja mahdollinen aiempi kokemus Sonet -järjestelmästä katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi tarkka ja rauhallinen, mutta samalla määrätietoinen tekijätyyppi. Mikäli koet numeroiden parissa tapahtuvan rutiinityöskentelyn palkitsevaksi, mutta nautit lisäksi myös osaamisesi laajentamisesta, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Työtehtävät edellyttävät itsenäisen ja vastuullisen työskentelyn lisäksi myös hyviä yhteistyötaitoja.
Muut tiedot
Toivottavasti kiinnostuit! LTP Group tarjoaa monipuolisen ja mielekkään työnkuvan, vakituisen kokopäivätyön, sekä mukaansatempaavan työyhteisön tuen alan huippuyrityksessä. Seuraavaksi kuulemme mielellämme sinusta.

Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.vmp.fi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa VMP:n rekrytointikonsultti Viljo Julkunen, puhelin 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.06.2019 mennessä.