(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä (Lieto)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Liedon Tilitoimisto Oy:llä on vankka kokemus yritysten talousasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta jo 20 vuoden ajalta. Olemme kasvaneet kolmen hengen yrityksestä alan keskisuureksi toimijaksi työllistäen tällä hetkellä kahdeksan alan ammattilaista. Liedon Tilitoimisto Oy on Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa talous- ja palkkahallinnon sekä verotuksen ja yrityksen kehittämisen neuvonnan asioissa sekä perinteisin että sähköisin menetelmin. Lisätietoa yrityksestä osoitteesta www.liedontilitoimisto.fi.

Haemme nyt asiakasvastuullista KIRJANPITÄJÄÄ osaksi tiimiämme!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä toimit tiiviissä yhteistyössä sinulle nimettyjen asiakkaiden kanssa ja vastaat heidän kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta ja kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin sekä viranomaisilmoituksiin saakka. Työtehtäviin voidaan sisällyttää myös palkanlaskennan tehtäviä. Käytössämme ovat Tikon ja Heeros taloushallinto-ohjelmistot.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta tilitoimistoympäristöstä sekä tilinpäätöstaitoa. Katsomme eduksesi KLT- tai PHT-tutkinnon, yhtiö- ja verolainsäädännön tuntemuksen sekä aikaisemman kokemuksen Tikon ja Heeros ohjelmien käytöstä. Arvostamme eniten kuitenkin intohimoa taloushallinnon tehtävien hoitoon ja asiakkaista huolehtimiseen, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta sekä positiivista suhtautumista uusien asioiden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi työpaikan mukavassa ja osaavassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Liedon keskustassa n. 15 minuutin päästä Turusta.

Työsuhde on vakituinen ja työntekijä työllistyy suoraan Liedon Tilitoimiston kirjoille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Maiju Pokkiselle 30.6.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.