(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Lempäälä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme suurelle teknologiateollisuuden parissa toimivalle asiakasyrityksellemme kirjanpitäjää määräaikaiseen projektiin vähintään vuoden 2020 alkuun asti.


Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä monipuolista työkokemusta kirjanpidon ja tilinpäätöksen tehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat myös niin sisäinen kuin ulkoinenkin raportointi sekä tietyt verotukselliset asiat. Osa tehtävistä ovat tietysti rutiiniluontoisia tehtäviä, työpäivä saattaa pitää sisällään myös tiukkoja aikatauluja sekä ajoittaisi kiiretilanteita. Toivomme hakijalta myös kiinnostusta tuote- ja järjestelmäkehitystä kohtaan, sillä valittava henkilö tulee työskentelemään myös uuden järjestelmäkehitysprojektin parissa.

Tehtävä sopiikin mainiosti henkilölle, joka on työotteeltaan olet kehitysmyönteinen, vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja hyvät yhteistyötaidot omaava tiimipelaaja.

Työ on täysaikainen. Työsuhde alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

Projektin luonteesta johtuen työn arvioitu päättymisaika saattaa venyä pidemmälle vuoden 2020 puolelle.


Kiinnostuitko tehtävästä?
Voit kysyä lisätietoa: Noora Mäkinen p.050 443 0350, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.