(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Lassila & Tikanoja Oyj
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Etsimme nyt kokoaikaista Kirjanpitäjää asiakkaallemme Lassila & Tikanojalle monipuolisten kirjanpidon työtehtävien pariin. Monipuolisen ja omaa kehitystä tukevan työnkuvan lisäksi L&T tarjoaa sinulle avoimen ja viihtyisän työyhteisön, osaavan organisaation vankan tuen sekä mielenkiintoisen näköalapaikan ison pörssiyhtiön liiketoimintaan. Mikäli omaat kaupallisen koulutustaustan, työkokemusta ja osaamista kirjanpidosta, hallitset Excelin pyörittämisen sekä haluat kasvattaa asiantuntijuuttasi mielenkiintoisessa yrityksessä rautaisten ammattilaisten seurassa, tämä työpaikka voi olla juuri sinua varten! Haethan tehtävään pikimmiten, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Tässä roolissa tulet osaksi L&T:n asiantuntevaa, viisihenkistä kirjanpitotiimiä. Työnkuvaasi kuuluu omien vastuuasiakkaidesi FAS-kirjanpito sekä kuukausittaiseen tilinpäätökseen osallistuminen. Vastuullasi on siis tuloslaskelman ja taseen oikeellisuus, minkä lisäksi viikoittaiseen työnkuvaasi kuuluu myös tositteiden ja muistioiden tekemistä, siirtämistä ja kirjaamista, ostolaskujen käsittelyä sekä yhteydenpitoa sisäisiin asiakkaisiin. Toivomme sinun olevan vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, mutta omaavan myös itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen. Omaat myös hyvät tietotekniset perustaidot ja hyödynnät työssäsi sujuvasti erilaisia ohjelmistoja ja talousjärjestelmiä. Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että olet kehitysmyönteinen ja innostunut oppimaan lisää asiantuntevien kollegoidesi seurassa!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Lassila & Tikanoja Oyj:llä.

Tarjoamme


* Viihtyisän ja toisia tukevan työyhteisön sekä mukavat tiimikaverit
* Ison organisaation ja osaavien työtovereiden jatkuvan tuen
* Omaa kehitystä tukevan työnkuvan sekä urakehitysmahdollisuuksia talon sisällä
* Kattavan perehdytyksen asiantuntijoiden opastamana


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* FAS-kirjanpidon hoitaminen sekä kuukausittaiseen tilinpäätökseen osallistuminen omien vastuuasiakkaiden osalta
* Tositteiden ja muistioiden tekeminen, siirtäminen, kirjaaminen ja tarkistaminen
* Ostolaskujen käsittelyssä avustaminen
* Ajoittainen yhteydenpito sisäisiin asiakkaisiin sekä esim. verottajaan sähköpostitse


Tiimiläiset myös auttavat ja tuuraavat toisiaan jatkuvasti päivittäisissä työtehtävissä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kaupallinen koulutus, esim. laskentamerkonomi tai tradenomi
* Vähintään 1 vuosi työkokemusta osakeyhtiön kirjanpidosta tai laajaa työkokemusta kirjanpidosta esim. opintojen aikana tehtyjen osa-aikatöiden ja kesätöiden kautta
* Hyvät tietotekniset taidot ja sujuva osaaminen MS Excelissä (etuna nähdään Pivot-osaaminen)
* Ymmärrys tilinpäätöksistä, veroilmoituksista ja FAS-kirjanpidosta vähintäänkin koulutuksen pohjalta
* Sujuva suomen kielitaito (suullinen & kirjallinen)


Eduksi valinnassa katsotaan osaaminen/työkokemus käyttöomaisuuskirjanpidosta ja tilinpäätöksistä veroilmoituksineen sekä työkokemus pörssiyhtiön kirjanpidosta. Eduksi luetaan myös hyvä englannin kielitaito, aiempi kokemus OpusCapita Invoices -ostolaskujärjestelmästä, IFS-kirjanpitojärjestelmästä sekä E-memo muistiotositejärjestelmästä.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen ja itsenäisen työskentelyotteen omaava
* Joustava
* Huolellinen, järjestelmällinen
* Vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
* Kesto: Määräaikainen, 12 kk (suuri mahdollisuus jatkoon suoraan asiakasyrityksessä)
* Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5h/viikko
* Sijainti: Valimotie 27, Pitäjänmäki, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Lassila & Tikanojan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lassila & Tikanoja Oyj on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa L&T pitää materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostaa raaka-aineiden ja energian käyttöä. He auttavat asiakkaitaan säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. L&T tarjoaa vastuullisia ja kestäviä palveluratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaiden arkea. Lassila & Tikanoja toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 802,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8600 henkilöä. Yritys on listattu Nasdaq Helsingissä.