Kirjanpitäjä - Laitila
Laitilan Tilikiinteistö Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021
Laitilan Tilikiinteistö Oy perustettiin vuonna 1967 palvelemaan maatalouksia ja yrityksiä kirjanpito, verotus ja palkanlaskenta asioissa.Tänään meitä on kaksikymmentä taloushallinnon ja kiinteistöalan osaajaa valmiina palvelemaan Sinua.

Etsimme asiakasyrityksellemme Laitilan Tilikiinteistö Oy:lle kirjanpitäjää pidempiaikaiseen työsuhteeseen.  Voit olla joko ihan urasi alussa oleva kirjanpitäjä tai kirjanpitäjä, jolla on useamman vuoden kokemus tehtävistä. Mikäli olet kiinnostunut kehittämään ammattitaitoasi, sinulla on mahdollisuus suorittaa KLT-tutkinto myös työn ohessa. Työsuhde solmitaan ensin Eilakaislan kanssa, jonka jälkeen sinulla on mahdollista rekrytoitua suoraan Laitilan Tilikiinteistölle. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Hae paikka pian, työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työtehtäviisi kuuluu vastata kokonaisvaltaisesti omien asiakkaidesi kirjanpidosta sekä taloushallinnostaTyöskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa auttaen ja ratkaisten asiakkaidesi monipuolisia taloushallinnon tarpeita. Työtehtäviä on mahdollista muokata osaamisesi mukaisesti. 
Toivomme sinulta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja työkokemusta kirjanpidon tehtävistä. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja uuden oppimisesta innostuva. Työ on ajoittain hektistä ja toivomme, että olet paineensietokykyinen ja sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja osaat organisoida ja hoitaa työtehtävät tärkeysjärjestyksessä. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakkaalla on käytössä Procountor-järjestelmä, joten aikaisempi kokemus tästä järjestelmästä katsotaan eduksi, mutta järjestelmän käyttöön perehdytetään.  
Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän tehokkaassa talousyksikössä. Saat vastuullesi pitkäaikaiset ja saumattomat asiakassuhteet ja niiden kehittämisen. Lisäksi tarjoamme viihtyisät työtilat sekä ajanmukaiset työvälineet työtehtävän hoitamiseen. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 16.9. klo 9-10 ja 20.9. klo 14-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.9.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498065
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Laitila, Varsinais-Suomi