(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Lahti
Lahden Team-Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Etsimme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Lahden Team-Isännöinti Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa asunto-osakeyhtiöiden kirjanpito tilinpäätöksineen, lainaosuuksien laskeminen, laskujen maksaminen ja osto-ja myyntireskontrasta vastaaminen.

Etsimällämme henkilöllä on ymmärrystä taloushallinnosta sekä asunto-osakeyhtiön kirjanpidosta sekä sen tilinpäätöksestä. Työotteeltasi olet tarkka, vastuullinen, aktiivinen ja yhteistyökykyinen sekä omaksut uudet asiat nopeasti. Olet myös tiimihenkinen ja autat tarvittaessa mielelläsi muita. Nautit monipuolisesta työstä, ymmärrät myös rutiinien tärkeyden ja kehityt mielelläsi työssäsi. Käytät sujuvasti MS Office-työkaluja ja mahdollisesti hallitset myös Domus-ohjelman.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä sekä työyhteisön tuen työhösi. Työnantajana pidetty ja reilu ja tässä työpaikassa viihdytään. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahden keskustassa. Saat käyttöösi myös oman parkkipaikan parkkihallista, jos kuljet työmatkasi autolla. Tässä tehtävässä on mahdollisuus myös etätyöhön.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, 
puh. 050 4356 653/  hannele.hiltunen@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän viivyttele hakemuksen lähettämisessä! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 4.6.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi