(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Lahteen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Oletko uusia haasteita vailla oleva taloushallinnon osaaja?

Haemme nyt suomalaiselle alallaan tunnetulle yritykselle taloushallinnon taitajaa nimikkeellä

Kirjanpitäjä Lahteen

Vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden kirjanpidosta ja osallistut työssäsi aktiivisesti prosessien ja toimintatapojen kehitystyöhön. Toimit asiakkaiden suuntaa asiantuntijaroolissa heidän liiketoiminnan kehittämiseksi talouden näkökulmasta. Työpäiviisi kuuluu aktiivinen yhteydenpito eri sidosryhmien välillä. Siten toivomme, että omaisit vahvat vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi.

Odotamme hakijoilta muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Eduksi katsotaan kokemus eri taloushallinnon järjestelmien käytöstä, erityisesti Visma Fivaldi tai Netvisor.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkkauksen, mukavat työkaverit ja kattavia työsuhde-etuja.

Tuleva työpisteesi sijaitsee Lahdessa, mainiolla sijainnilla ja moderneilla tiloilla varustettuna. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveidesi mukaan.

Lisätiedot ja hakeminen


Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja alustavan palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kirjanpitäjä Lahteen.

Mahdolliset lisätiedustelut voi osoittaa TEMP-TEAMin konsultillemme Inga Koivumäelle, s-postitse inga.koivumaki@temp-team.fi tai puhelimitse 0207 414 852 (arkisin klo 9-16). Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.