(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / Kyrel Oy, Hämeenkyrö
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

 

Kyrel Oy on Suomessa toimiva elektroniikan sopimusvalmistaja ja alansa asiakaslähtöinen edelläkävijä. Kyrel tarjoaa elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluita useiden eri toimialojen asiakkaille. Kyrelillä on 40-vuotinen historia ja yritys on vuosien varrella kehittynyt ennakkoluulottomalla edelläkävijän asenteella. Yrityksen liikevaihto on 40 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 170 henkilöä. Lue lisää: www.kyrel.fi

Haemme nyt Hämeenkyröön sinua osaava ja oma-aloitteinen

Kirjanpitäjä

Tehtävässäsi vastaat kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä sekä tulosennusteiden ja -laskelmien laatimisesta ja raportoinnista. Tehtäviisi kuuluu myös aktiivinen osallistuminen taloushallinnon prosessien ja järjestelmien kehittämiseen. Lisäksi toimit tarvittaessa myös muiden taloushallinnon tehtävien ja palkanlaskennan apuna osana nykyistä taloustiimiä. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus ja aiempaa kokemusta vastaavista kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävistä. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja liiketoimintalähtöisesti ajatteleva taloushallinnon ammattilainen. Sinulla on kykyä kehittää taloushallinnon kokonaisuutta, avainlukujen raportointia sekä tuottaa talousdatasta jalostettua tietoa liiketoiminnan tarpeisiin. Omaat vahvat kommunikointitaidot, positiivisen asenteen sekä järjestelmällisen, itsenäisen ja aloitteellisen toimintatavan. Pärjäät työssäsi myös englannin kielellä.

Viihdyt pienessä ja yhteen hitsautuneessa työyhteisössä, jossa oma työnjälki näkyy nopeasti. Joustamme puolin ja toisin eikä sinun tarvitse ratkoa asioita yksin. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi vakaassa perheyrityksessä, jossa investoidaan tulevaisuuteen.

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi?

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Riitta Kättö to 10.1. klo 12–15 ja ke 16.1. klo 9-11, puh. 040 752 3233. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.1.2019 mennessä.