(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Kuopio
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020
Hämeen Autovaruste Oy on perinteikäs autokauppayhtiö, joka aloitti toimintansa Jyväskylässä vuonna 1930 ja on yksi Suomen vanhimmista toimivista autokaupoista. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Kuopiossa, Joensuussa ja Iisalmessa. Yrityksen edustamat merkit ovat Volvo, Renault ja Dacia. Henkilökunta koostuu noin 130:stä autoalan ammattilaisesta. Liikevaihto vuonna 2019 oli noin 71 miljoonaa euroa.Täyden palvelun talona Hämeen Autovaruste Oy on aina tarjonnut huolto- ja varaosapalvelut kaikkiin myymiinsä tuotteisiin. Asiakastyytyväisyys on yrityksen ylpeydenaihe, minkä vuoksi asiakkaille pyritään tarjoamaan mahdollisimman henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua. https://www.hameenautovaruste.fi/
Sinä kehittämis- ja kehittymishaluinen, haasteita pelkäämätön ja itsenäiseen työhön kykenevä taloushallinnon tiimipelaaja, tuletko meille töihin? Nyt Sinulla on mahdollisuus liittyä energiseen ja kehityshakuiseen tiimiin. 
Asiakkaamme etsii Kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Hämeen Autovaruste Oy:lle Kuopioon. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan.  
Arvostamme työntekijöissämme uteliasta, kokeilevaa ja kehittymishaluista asennetta. Toivomme, että omaat kykyä ja halua viedä projekteja oma-aloitteisesti eteenpäin ja että sinulla on aiempaa kokemusta kirjanpidosta sekä kaupallinen koulutus. Eduksi katsomme kiinnostuksen ja kokemuksen mm. analytiikkaan, ohjelmistorobotiikkaan sekä autoalaan. Omaat käyttökokemusta- ja osaamista taloushallinnon järjestelmistä (esim. Maestro) sekä Microsoft Officen ohjelmista, erityisesti Excelistä. Myös käyttötaidot analytiikka-ohjelmista, kuten esimerkiksi Power BI, Tableau tai Qlik ovat eduksi. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi auttavat sinua tulemaan toimeen kaikkien kanssa ja oletkin luonteva tiimityöskentelijä. Pärjäät työssäsi hyvin niin suomen kuin englannin kielellä.   
Kirjanpitäjän monipuolisissa tehtävissä vastaat kirjanpidosta ja kuukausiraportoinnista sekä tilinpäätöksistä. Kirjanpidon perustehtävien lisäksi analysoit erilaista dataa ja autat tiimiä suunnittelemaan toimintoja niiden pohjalta. Työssäsi pääset hyödyntämään myös ohjelmistorobotiikkaa sekä kehittämään toimintaa hyödyntäen eri järjestelmiä. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus osallistua taloushallinnon ohjelmien käyttöönottoprojekteihin. 

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työn, joustavat työajat, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä ja kehittää. Saat itsenäisen työn ja kannustavan työyhteisön, jossa työtä tehdään tosissaan, muttei totisesti.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 1.11. klo 11-13 ja välisenä aikana. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.12.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat