(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, kokoaikainen, Leppävaaran Laskenta Oy
Leppävaaran Laskenta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Oletko täsmällinen ja sosiaalinen sekä työskentelet mielelläsi asiakkaiden kanssa? Tahtoisitko työskennellä kasvavassa, nykyaikaisessa ja rennossa tilitoimistossa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kirjanpitäjä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Leppävaara Laskenta Oy:lle, energistä kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.

Tässä tehtävässä otat vastuun asiakasyritystesi taloushallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja verotuksesta. Työhön kuuluu olennaisena osana asiakkaille tuotettua neuvontaa sekä raportointia. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden edetä, kehittää ja syventää ammattitaitojasi. Saat mahdollisuuden päästä tekemään töitä monenlaisten asiakasyritysten kanssa ja työtehtävät ovat sisällöltään monipuolisia, innostavia ja haastavia.

Täyden palvelun tilitoimisto Leppävaaran Laskenta Oy on vuonna 1989 perustettu energinen ja tulevaisuuteen suuntautunut perheyritys. Lähes 400 asiakkaan monipuoliseen asiakaskuntaan kuuluu pääkaupunkiseudun pk-yrityksiä eri aloilta, mm. rakennusliikkeitä, huolinta- ja kuljetusliikkeitä, ravintoloita sekä arkkitehti- ja muita palvelualan toimistoja. Lue lisää täällä: http://www.leppavaaranlaskenta.fi/.

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaat asiakkaidesi kirjanpidosta
 • Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiisi
 • Autat asiakkaitasi kehittymään

Odotamme sinulta

 • Useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta, tilinpäätösten laatimisesta ja sähköisten taloushallinnon järjestelmien käytöstä, kuten Procountor ja Netvisor
 • Positiivista asennetta ja hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
 • Hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittää taitojasi monipuolisten asiakkuuksien parissa
 • Kasvavan ja kehittyvän yrityksen, jonka arvoja ovat asiakaslähtöisyys, työviihtyvyys, laatu ja luotettavuus, osaamisen kehittäminen ja vastuunkanto
 • Kouluttautuja ja kehittyä alan huippuosaajien avulla
 • Hyvät työsuhde-edut
 • Innostavat ja mukavat työkaverit

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 24.4.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.