(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, kokoaikainen, EKE-Elektroniikka Oy
EKE-Elektroniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Oletko valmis oppimaan uutta ja nautitko prosessien kehittämisestä? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa haasteita ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kirjanpitäjä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, EKE-Elektroniikka Oy:lle, kehittymishaluista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan konsernin emoyhtiöön EKE-Finance Oy:lle.
  
Kirjanpitäjänä vastaat EKE-Elektroniikka yhtiön kirjanpidosta sekä taloushallinnon tehtävistä. Osallistut prosessien kehittämiseen sekä järjestelmähankkeisiin osaamisesi mukaan. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä päästä kehittämään EKE-Elektroniikan toimintaa.

EKE-Elektroniikka Oy kehittää älykästä junaelektroniikkaa. Asiakkaat ovat Suomen lisäksi Australiassa, Aasiassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Yhtiön liikevaihdosta 90 prosenttia tulee viennistä. EKE-Elektroniikka Oy:n ammattilaisten syvä tekninen osaaminen on mahdollistanut EKE-Trainnet-järjestelmien laajentumisen SIL-turvaluokiteltuihin toiminnallisuuksiin. Lisätietoja yrityksestä: https://eke.fi/etusivu/

Pääasialliset tehtävät
 • Vastaat EKE-Elektroniikka yhtiön kirjanpidosta
 • Taloushallinnon tehtävät
 • Prosessien kehittäminen
 • Järjestelmähankkeisiin osallistuminen
Odotamme sinulta
 • Aikaisempaa kokemusta kirjanpitäjän tehtävistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Taloushallinnon järjestelmien tuntemusta
 • Intoa oppia uutta sekä kehittää toimintaa
Tarjoamme sinulle
 • Työn kasvavassa ja eteenpäin menevässä yrityksessä
 • Mahdollisuuden päästä kehittämään EKE-Elektroniikan toimintaa
 • Vastuullisen roolin, jossa sinulla on hyvät vaikutusmahdollisuudet
 • Kansainvälisen ja itseohjautuvan ilmapiirin
 • Kannustavien kollegojen tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.