(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, kokoaikainen, Administer, useita paikkakuntia
Administer Oy Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021
Oletko täsmällinen henkilö, joka työskentelee mielellään asiakaslähtöisessä taloushallinnon tehtävässä? Tahtoisitko työskennellä nykyaikaisessa ja viihtyisässä tilitoimistossa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kirjanpitäjä!
 
Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme Administerille kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Haemme useampaa henkilöä työskentelemään Administerille joustavasti eri toimipisteisiin - esimerkiksi Kuopioon, Vaasaan, Rovaniemelle ja pääkaupunkiseudulle. Tällä hetkellä Administerilla työskennellään pääsääntöisesti etänä. Tehtävä on kokoaikainen, alkaen joustavasti soveltuvien henkilöiden löytyessä. Työllistyt tehtävään suoraan Administerille. 
 
Administerin kirjanpitäjänä pääset toimimaan mielenkiintoisessa roolissa moniasiakasympäristössä, ottaen vastuun asiakkaittesi kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja verotukseen liittyvistä asioista. Näiden työtehtävien lisäksi rooli sisältää kommunikointia ja yhteistyötä asiakkaittesi parissa. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden edetä, kehittää ja syventää ammattitaitojasi. Saat mahdollisuuden päästä tekemään töitä monenlaisten asiakasyritysten kanssa ja työtehtävät ovat sisällöltään monipuolisia, innostavia ja haastavia. Etsimme henkilöitä, joilla on kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä osaamista ja kokemusta. 


Administer on suomalainen, sähköisiin taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto. Reaaliaikaisten sähköisten ratkaisujen lisäksi tarjoamme käyttöösi kokeneet ammattilaiset, joiden jatkuva koulutus takaa palvelun tehokkuuden, tarkkuuden ja korkean laadun.

Asiakkainamme on eri alan yrityksiä pörssiyhtiöistä yhden miehen konsulttitoimistoihin.

Lue lisää Administerista: https://www.administer.fi/

 
Pääasialliset tehtävät 
  • Asiakkaiden kirjanpito, tilinpäätökset sekä verotukseen liittyvät asiat
  • Yhteydenpito ja yhteistyö asiakkaiden kanssa
Odotamme sinulta 
  • Kokemusta kirjanpidosta, tilinpäätösten laatimisesta ja sähköisten taloushallinnon järjestelmien käytöstä
  • Soveltuvaa koulutustaustaa
  • Kykyä mukautua hektiseen toimintaympäristöön ja toimia useiden asiakkaiden kanssa saman aikaisesti 
  • Tavoite- ja tuloskeskeistä tapaa työskennellä, sekä halua kehittyä ja kehittää työtapoja
Tarjoamme sinulle 
  • Mahdollisuuden työskennellä joustavassa organisaatiossa työskentelypaikan sekä työaikojen suhteen
  • Administer tarjoaa monipuoliset koulutusmahdollisuudet itsensä kehittämistä varten
  • Hyvät henkilöstöedut
  • Huolehtivan, viihtyisän ja mielekkään työympäristön, jossa työhyvinvointiin panostetaan
 
 
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin lähetäthän hakemuksesi meille palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.1.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com, 044 5440 425). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!