(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Kirkkonummi
Suomen Sokeri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020
Meillä on juuret syvällä Suomen maaperässä, puhtaassa luonnossa. Me jalostamme sitä, mitä luonto tuottaa: puhtaaksi kiteytettyä energiaa ja mielihyvää. Me teemme sokeria niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaillemme. Sokeri on meille elämän suola. Sucros Oy ja sen tytäryhtiö Suomen Sokeri Oy muodostavat yhdessä suomalaisen sokeriteollisuuden. Sucros vastaa sokerijuurikkaan viljelyttämisestä ja prosessoinnista Säkylän juurikassokeritehtaalla. Suomen Sokeri vastaa sokerin puhdistamo- ja pakkaustoiminnasta sekä tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä Kirkkonummella. Sucros Group työllistää lähes 300 sokerialan ammattilaista ja olemme osa Nordzucker Groupia, yhtä Euroopan suurimmista sokerikonserneista. Lue lisää meistä www.sucros.fi
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Suomen Sokerin kanssa heidän taloushallinnon tiimiinsä ammattitaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummen Kantvikkiin. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä tammi-helmikuun 2021 aikana. Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluu päivittäinen kirjanpito, pankkitilien ja laskujen käsittely, ALV-ilmoitukset, maksukehotusten koordinointi, Nordzucker-konsernin väliset laskutukset, erilaiset tilien täsmäytykset ja selvitykset, tilinpäätökseen liittyvän aineiston kokoaminen ja Nordic Sugar Oy:n (holding-yhtiö) kirjanpidosta vastaaminen. Lisäksi vastuullesi kuuluu leasing-vuokrat sekä palkanmaksun kirjanpitotositteiden hoitaminen ja erilaisten tilastojen laatiminen Tilastokeskukselle.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta

  • vähintään 5 vuoden työkokemusta kirjanpidosta ja kirjanpidon prosessien osaamista, eduksi katsomme kokemuksen alv –ilmoituksista ja pienistä tilinpäätöksistä
  • tarkkuutta ja täsmällisyyttä; olet tottunut tekemään töitä numeroiden kanssa
  • soveltuva opisto- tai korkeakoulutasoinen kaupallinen koulutus
  • erinomaiset MS Office -taidot, erityisesti Outlook ja Excel
  • suomen kielen erinomainen osaaminen, englannin kohtuullinen kirjallinen osaaminen
  • arvostamme kokemusta SAP järjestelmästä, erityisesti kokemus HANA S4 –versiosta katsotaan eduksi
  • taitoa omaksua nopeasti uusia asioita ja sähköisiä työkaluja
  • innovatiivista ja kehittämismyönteistä työskentelytapaa
Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät reippaasta tekemisen meiningistä. Säilytät malttisi tiukoissakin tilanteissa ja hoidat eteesi tulevat asiat hymysi säilyttäen. Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut, monipuoliset henkilöstöedut sekä näköalapaikan elintarviketeollisuuden ytimessä. Tervetuloa sokerin makeaan maailmaan! Kiinnostuitko tehtävästä? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään 15.1.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Käymme hakemuksia läpi koko hakuprosessin ajan.
Jos sinulla on jotakin kysyttävää tehtävään liittyen, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan senior konsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan. Parhaiten tavoitat Jaanan numerosta 030 6090 513 maanantaina 11.1.2021 klo 9-10 ja perjantaina 15.1.2021 klo 8-9.