(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Keski-Suomeen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020
TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Etsimme kirjanpidon ammattilaista Keski-Suomeen. Päivittäinen työ pitää sisällään laajasti erilaisia taloushallinnon tehtäviä, mukaan lukien kirjanpitoa, osto- ja myyntireskontrien hoitamista sekä kassanhallinnan ja maksuliikenteen tehtäviä. Haemme ammattitaitoasi myös tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnassa sekä taloustoimintojemme kehittämisessä.Jos sinulla on tarkkuus, huolellisuus ja innokas työasenne kunnossa, kuulemme mielellämme sinusta lisää. Lähetä hakemuksesi jo tänään, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!
 

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - KIRJANPITÄJÄ KESKI-SUOMEEN. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. 

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890 / Kristiina Kallio 040 500 2830 Hakuaika päättyy 01.06.2020