(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä kansainväliseen yritykseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018Työn kuvaus:
 

Oletko sinä etsimämme IFRS-taitoinen kirjanpitäjä?    
 
Asiakkaamme on globaali, vakavarainen yritys, joka tarjoaa palveluita eri teollisuuden toimialoille. Etsimme heille Jyväskylän toimipisteeseen
 
 

KIRJANPITÄJÄÄ  
 
Olet monipuolisesti vastuussa yrityksen kirjanpidosta, ja toteutat omassa työssäsi IFRS-standardien mukaista kirjanpitoa. Hallitset HFM-järjestelmän ja olet muutenkin järjestelmäorientoitunut.
 
Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus kirjanpitoon liittyvistä työtehtävistä. Olet itsenäinen, huolellinen tekijä, joka ratkaisee ongelman kuin ongelman ja on valmis omaksumaan uutta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mainio mahdollisuus laajentaa osaamistasi. Tarjolla on myös kilpailukykyinen palkka ja kannustavan työyhteisön tuki. Valittu henkilö saa laadukkaan perehdytyksen yrityksen järjestelmiin ja käytäntöihin. Työ on alustavasti määräaikainen vuoden ajan, mutta valitulla henkilöllä on myös mahdollisuus vakinaistua.
 


Heräsikö mielenkiintosi?  
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Tea Heinola, 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta viimeistään 30.11.2018 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kirjanpitäjä


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Olga Jokinen


Toimipaikka:  Jyväskylä