(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Kangasala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta kirjanpitäjää kokopäiväiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kangasalalle.

Työsuhde on alkuun 6kk:n määräaikaisuus ja henkilöstönvuokrauksen kautta, jonka jälkeen on tarkoitus, että asiakasyrityksemme palkkaa työntekijät omille palkkalistoilleen.

Etsimämme kirjanpitäjä omaa aiempaa työkokemusta kirjanpitäjän työtehtävästä ja on tottunut työskentelemään tehtävässä itsenäisesti. Tulet saamaan omia asiakkaita, joiden kirjanpito kokonaisuudessaan tulee kuulumaan työnkuvaasi. Mikäli olet tehnyt tilinpäätöksiä, niin katsomme sen eduksi.
Luonnollisesti odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Työntekijänä olet:
-asiakaspalveluhenkinen
-tarkka
-luotettava
-joustava
-positiivisen asenteen omaava
-varustettu korkealla työmotivaatiolla
-tiimityöskentelytaitoinen

Tarjoamme vastuullisen työnkuvan, mukavat työkaverit ja asianmukaiset työvälineet.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, eli laitathan hakemuksesi saman tien. Aloitamme haastattelut mahdollisimman nopeasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.