(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakkaallemme KIRJANPITÄJÄÄ Jyväskylään

Asiakkaamme on valtakunnallisesti toimiva energia-alan yritys.

Haemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Työsuhde on määräaikainen n. 5 kuukautta toukokuusta eteenpäin. Päätyönä on konsernin pienten osakeyhtiöiden kuukausikatkojen tekeminen ja niihin tarvittaessa tilinpäätökset.

Arvostamme aiempaa kokemusta kirjanpidosta esim. tuotannollisessa ympäristössä tai vaihtoehtoisesti tilitoimisto taustaa. Eduksi tehtävässä on ohjelmisto kokemus esim. AX, SAP, Navision tai Enterprise.

Tehtävään perehdytetään, mutta valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät valmiudet ja omaksumiskyky nopeaan aloitukseen ja itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävästä lisätietoja antaa Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Jari Pakarinen, puh 045 130 9444.

Hae tehtävään www.nordic.fi (hakulinkin) kautta 23.04.2019 mennessä. Hakusivustolle voit liittää mukaan hakemuksen ja cv:n. Esitä palkkapyyntösi hakemuksessa.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.