(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Juuka
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Etsimme asiakkaallemme Puljonki Oy:lle Kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Juukaan. Työ on kokoaikatyö ja aloitus sopimuksen mukaan. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja teet työsopimuksen suoraan asiakasyrityksemme kanssa. 
Osana Nestlé-konsernia Puljonki Oy tarjoaa haastavan jamielenkiintoisen työn yhdessä maailman suurimmista elintarvikealan yrityksistä.Saat mahdollisuuden olla osana vaikuttamassa yhtiön asemaan alan markkinoilla.Lisäksi pääset työskentelemään motivoituneiden kollegoiden kanssakansainvälisessä ympäristössä. Nestlè on yksi maailman johtava ravitsemus-,terveys- ja hyvinvointialan yritys.

Nestlén Puljonki on Suomessa ja ulkomailla tunnettumerkki, jonka tehtaassa valmistetaan liemipohjia, kastikepohjia ja kastikkeitaammattilaiskeittiölle sekä kuluttajille. Puljongilla työskentelee yhteensä 65 ihmistä ja käsiteltäviä laskuja kirjanpitäjällä on noin 300 kappaletta kuukaudessa.

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisesti erilaiset taloushallinnon työtehtävät, kuten yrityksen kuukausikirjanpidon ja tilinpäätöksen tekeminen, ALV-ilmoitusten teko, maksuliikenteen ylläpito, osto- ja myyntireskontran hoitaminen, yrityksen työntekijöiden matkavarausten teko sekä yleiset toimistotehtävät.

Odotamme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on jo useamman vuoden kokemus kirjanpidosta ja olet ollut mukana tekemässä tilinpäätöksiä. Olet saanut kokemusta myös isomman konserniympäristön toimintaympäristöstä. Haluat edelleen kehittää osaamistasi ja olet valmis sitoutumaan uuteen työhösi pidemmäksi aikaa. Työtäsi teet oma-aloitteisesti, sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin, eikä huolellinen ja tarkka työtapasi herpaannu kiireessäkään. Olet tiimityötaitoinen työntekijä, joka pysyy annetuissa aikatauluissa, osaa priorisoida työtänsä ja tarpeen mukaan olet valmis myös joustamaan työaikojen suhteen. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Käytät sujuvasti Microsoft Exceliä ja muutkin IT taitosi ovat ajan tasalla. Katsomme sinulle eduksi palkkahallinnon tehtävien osaamisen sekä Visma Nova-järjestelmän käyttökokemuksen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen kokoaikatyön kansainvälisessä konsernissa taloushallinnon työtehtävissä. Saat kattavan perehdytyksen työhösi ja pääset osaksi tiivistä työtiimiä, jolta saat myös tukea omalle työllesi. Tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa taloushallinnon osaamistasi monipuolisesti. Saat sitoutuneen ja kannustavan työyhteisön ympärillesi ja itsellesi pitkäkestoisen työpaikan. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 / mikkeli@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi, englanninkielinen ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi 17.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi