(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / Junior Controller (Helsinki)
Tilitoimisto Edustustili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Tilitoimisto Edustustili Oy on 1992 perustettu taloushallintoliiton auktorisoima nykyaikainen ja joustava tilitoimisto. Käytössämme olevan sähköisen sovellusperheen avulla tarjoamme tehokkaita taloushallinnon ratkaisuja yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Toimintamme kulmakiviä ovat luottamus ja ammattitaito — eikä mikään ole tärkeämpää kuin aito kiinnostus. Tule mukaan toteuttamaan palvelulupaustamme yrittäjän levollisista yöunista! Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa www.edustustili.fi.

Tule kasvamaan kanssamme tulevaisuuden taloushallinnon asiantuntijaksi!

Etsimme Helsingin Pukinmäessä sijaitsevaan tilitoimistoomme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kirjanpitäjänä pääset työskentelemään vankan kokemuksen omaavassa palvelutiimissämme, jossa sinulla on mahdollista kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Kattavan perehdytyksen jälkeen toimit omien nimettyjen asiakkaittesi vastuukirjanpitäjänä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja sähköiset taloushallinnon järjestelmät. Yrityksemme viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pukinmäessä.

Työkokemuksesi ja ammattiosaamisesi kartuttua, sinulla on mahdollisuus edetä vastuullisempaan rooliin yrityksessämme (esim. Controller).

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi/tradenomi/KTM) sekä aikaisempaa kokemusta tilitoimistotyöskentelystä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielitaito katsotaan eduksesi. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Laura Willbergille 13.8.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Laura Willberg, puh. 050 411 0370. Ei suoria yhteydenottoja Tilitoimisto Edustustiliin.