Kirjanpitäjä ja/tai palkanlaskija
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Esittely


Kotimainen huippuosaamisesta sekä korkeatasoisesta palvelustaan tunnettu kansainvälisille asiakkaille taloushallinnon asiantuntijapalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt tiiminsä vahvistukseksi

MONIPUOLISTA KIRJANPITÄJÄÄ JA/TAI PALKANLASKIJAA

Espoon Leppävaaraan viihtyisiin ja moderneihin toimitiloihin. Työn aloitus on tilanteesi mukaan joustava niin, että aloittaisit viimeistään elokuun aikana.

Tässä tehtävässä saat sekä loistavat kollegat että kansainväliset (konserni)asiakkaat. Pääset kasvattamaan omaa ammattitaitoasi sparraamalla ja oppien yhdessä kollegoiden ja asiakkaittesi kanssa. Päiväsi ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia. Tässä yrityksessä viihdytään!

Työtehtävät

Päätehtäviisi kirjanpitäjänä kuuluu vastata itsenäisesti asiakkaittesi taloushallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, veroilmoituksista sekä tiiviistä yhteydenpidosta ja konsultoimisesta. Työskentely tapahtuu puhtaasti sähköisessä taloushallinnossa hyödyntäen Procountor ohjelmiston suomalaisia ja ruotsalaisia ympäristöjä ja mahdollisesti Netsuite tai muita ohjelmistoja kokemuksesi mukaan.

Asiakkaasi ovat IT, Teknologia ja B-to-B palveluiden toimialoilla, tyypillisesti 20-150 henkilön yrityksiä ja konserneja, joiden Suomen emoyhtiön ja Ruotsin tytäryhtiöiden kirjanpito kuuluu vastuullesi. Määrällisesti asiakkaita on koosta riippuen noin 5 - 10 ja suurimpia asiakkaita voidaan tehdä myös 2 - 3 hengen tiimissä.

Vaihtoehtoinen haussa oleva osaaja on Palkanlaskennan (suomen ja ruotsin palkkojen) ammattilainen (PHT on iso plussa)

Päätehtäviisi Palkanlaskijana kuuluu omien asiakkaittesi palkanlaskenta (Suomessa ja Ruotsissa työskentelevien työntekijöiden osalta) ja kommunikointi Ruotsin tytäryhtiöiden kanssa sekä ruotsin palkanlaskennan säädöksien tulkinta. Tehtävässä ei oleteta aikaisempaa kokemusta Ruotsin palkoista, sillä vahva osaaminen Suomen palkanlaskennasta esim. PHT luo erinomaisen pohjan oppia toimimaan myös Ruotsin tytäryhtiöiden palkanlaskennassa.

HUOM! Lopullinen toimenkuvasi sekä kokonaisvastuualueesi voidaan räätälöidä oman talous/palkka -osaamistaustasi sekä kielitaitovalmiutesi mukaan!

Edellytykset

Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
- suomen, englannin ja/tai ruotsin kielten hyvää kirjallista ja suullista taitoa
- vähintään 3 - 5 vuoden kokemusta kirjanpito- ja/tai palkkahallinnon työstä
- kokemusta sähköisistä taloushallinto-ohjelmistoista, esim. Procountor, Netsuite, Netvisor
- proaktiivisuutta ja kykyä kommunikoida sujuvasti kansainvälisten asiakkaiden kanssa
- täsmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen ja ammatillisesti kehittävän työtehtävän kansainvälisesti toimivien suomalaisten (IT)kasvuyritysten taloushallinnossa. Erinomaiset ja osaavat työntekijät ovat yrityksen toiminnan vahva tukijalka ja perusta, joten asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin laajat ja arvostetut työsuhde-edut mm. kilpailukykyisen palkan ja bonukset hyvin tehdystä työstä, kannustusta koulutuksiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, tehokkaat työvälineet, joilla voit tehdä osan viikosta etätöitä sekä joustavat työajat.

Sinulle rakennetaan hyvin organisoitu toimenkuva ja asiakaskokonaisuus. Tässä yrityksessä viihdytään ja se näkyy jokapäiväisessä työssä niin asiakkaille kuin jokaiselle tiimin jäsenellekin.

Lisätiedot

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen hakuohjeidemme mukaisesti. Aloitamme haastattelut nopeasti, joten laita oma hakemuksesi heti ja kerro, miksi juuri sinä olisit asiakkaamme tiimin uusi huippuasiantuntija!

Lisätietoja tehtävästä saat Poolia Suomi Oy:n konsulteilta Sanna Majavalta ja Tarja Laaksolta.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1262774
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Majava (sanna.majava (a) poolia.fi)
  • Puhelin: +358207290838
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa