(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Järvelä, Lahti
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019
Yrityksemme on perustettu 1983 ja olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.Tarjoamme asiakasyrityksillemme tehokkuutta taloushallinnon rutiinien hoitamiseen ja osaamista vaativampien tehtävien hoitamiseen. Myös henkilöstö- ja yhtiöhallinnossa sekä verotuksessa meillä on vahvaa osaamista. Huolehdimme asiakkaistamme kokonaisvaltaisesti.Henkilökuntaa on 4 henkilöä, kaikki taloushallinnon ammattilaisia ja joista jokaisella on omia vahvuusalueitaan.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kärkölän Tilitoimistolle tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla 3-5 päivänä viikossa. Yritys sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdesta. Toimisto sijaitsee lähellä juna-asemaa.

Tehtävässä vastaat pienyritysten kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä. Tulet myös mahdollisesti laskemaan asiakasyritysten palkkoja. 
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä sekä mahdollisesti palkanlaskennasta. Työntekijänä olet motivoitunut ja omaat itsenäisen työskentelyotteen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit kehittää ammattitaitoasi. Pääset työskentelemään viihtyisässä työympäristössä, jossa panostetaan työhyvinvointiin. Saat työskennellä osaavan tiimin parissa. Sinulla on joustava työaika ja mahdollisuus kehittyä työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 435 6653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi