(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä ja kirjanpidon tuntityöntekijä
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Accountor on kaikkea muuta kuin tavallinen palveluyritys. Yksinkertaisesti sanottuna me luomme Flow:ta asiakkaillemme. Ryhmämme tarjoaa palkka-, talous-, IT- sekä HR-palveluja, kehittää oikeita prosesseja, sijoittaa oikeat ihmiset ja rakenteet oikeaan paikkaan ja tekee oikeita asioita parhaiden mahdollisten työkalujen ja ohjelmistojen avulla. Ja me rakastamme sitä. Kyllä vaan.

Meitä on yli 2500 työntekijää kahdeksassa eri maassa, ja keskeisen johtamisideologiamme Leadermentin avulla kehitämme paitsi asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuloksia, ennen kaikkea omia työntekijöitämme.

 

Haemme Tampereen toimistolle Tikon-tiimiimme innostunutta, osaavaa ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen sekä kirjanpidon tuntityöntekijää avustamaan kiirehuipuissa.

 

Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?

Kirjanpitäjänä hoidat asiakkaidemme taloushallintoa itsenäisesti osana Tikon-tiimiämme. Tukena työssäsi on tiimiemme kokeneet ja osaavat asiantuntijat sekä runsas koulutustarjontamme. Tehtävässä tärkeänä osana on aktiivinen ja konsultoiva vuorovaikutus, sillä haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoten heille aina parasta mahdollista palvelua.

Kirjanpidon tuntityöntekijänä työnkuvasi määrittyy oman osaamisesi, motivaatiosi ja kehittymishalusi mukaan. Tarjolla on eri tasoisia kirjanpidon tehtäviä. Eduksi on, mikäli olet jo suorittanut taloushallinnon koulutuksen (merkonomi/tradenomi), olet opintojesi loppusuoralla tai mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tilitoimistotyöskentelystä. Tuntimäärät sovitaan valitun henkilön kanssa erikseen.

 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme valittavilta henkilöiltä innostuneisuutta alaa kohtaan sekä hyviä valmiuksia ja halua oppia jatkuvasti uutta. Arvostamme ennakkoluulotonta ja pelkäämätöntä asennetta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi. 

Kirjanpitäjän tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi kaupallista koulutusta esim. merkonomi / tradenomi, vahvaa ammatillista osaamista ja kokemusta kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä, mielellään useamman vuoden ajalta. Aiemmasta tilitoimistokokemuksesta sekä Tikon -osaamisesta on etua.

Accountorilla työskentelemme lähellä asiakasta, joten toivomme sinulta intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.” Meillä on paljon kansainvälisiä asiakkaita, joten toivomme, että suomen kielen lisäksi myös muiden kielien käyttö on sinulle luontevaa.

 

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.

Tarjoamme työntekijöillemme myös monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja kannustamme sinua hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Meillä pääset osaksi alan johtavaa, kasvavaa ja kansainvälistä yritystä. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. 

 

Näin haet tehtävää

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelujohtaja Petri Mattila, p. 040 716 9391.

Toivomme kuulevamme sinusta pian, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.2.2019 mennessä.