(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Isännöinti-Saarto Oy:lle, Turku
Isännöinti-Saarto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Isännöinti-Saarto Oy on vuonna 1986 perustettu isännöitsijätoimisto. Yrityksen perustaja, kiinteistöneuvos Seppo Saarto toimi isännöintialan yrittäjänä jo 50-luvulta. Isännöinti-Saarto palvelee taloyhtiöitä ja liikekiinteistöjä asiantuntevasti ja asiakaslähtöisesti. Asiakkaina ovat pääosin paikalliset asuin- ja liikekiinteistöt.

Etsimme asiakkaallemme, Isännöinti-Saarto Oy:lle, taitavaa ja tiimihenkistä kirjanpitäjää noin vuoden mittaiseen määräaikaisuuteen. Työpaikka sijaitsee Turun keskustassa Tuomiokirkon kupeessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, kehittävän ja vastuullisen työn arvostetussa ja vakavaraisessa paikallisessa yrityksessä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja pääset osaksi mukavaa, innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä. Työ on alkuun vuoden mittainen sairausloman sijaisuus, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet vakinaistumiseen.

Hakijoilta odotamme tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi aiempaa kokemusta joko osakeyhtiöiden tai asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä. Otat vastuun itsenäisestä työskentelystä ja hoidat vaativiakin tilanteita sujuvasti ja laadukkaasti. Organisoit työsi järkevästi työn realiteetit huomioiden ja otat haltuun suuriakin kokonaisuuksia. Käytät sujuvasti sähköisiä järjestelmiä ja eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus Visman kirjanpitojärjestelmästä. Arvostamme positiivista, avointa ja iloista asennetta uusia asioita kohtaan sekä halua oppia ja kehittyä koko ajan paremmaksi asiantuntijaksi.

Hae paikkaa heti, sillä aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, vilma.hyvonen@adecco.fi, 040 621 6202, arkisin klo 9-15. Hae paikkaa viimeistään 19.2.2020 ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.