(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Helsinkiin kansainväliselle kuljetuspalveluiden konsernille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
Etsimme kirjanpitäjää Helsinkiin kansainväliselle kuljetuspalveluiden konsernille. Etsimme osaavaa ja kokenutta kirjanpitäjää osaksi taloustiimiä, jossa pääset luomaan uusia käytäntöjä taloushallinnon prosesseihin! Työsi pitää sisällään niin juoksevaa kirjanpitoa kuin erilaisia raportointi- ja ilmoitustehtäviä. Etsimämme henkilö on itsenäinen ja jo osaava kirjanpidon ammattilainen. Kestät painetta ja viihdyt kiireisessä ja muuttuvassa ympäristössä. Tämä paikka antaa sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä organisaation toimintaa, ja mahdollisuuden päästä oppimaan yhä lisää. Lue tarkemmin työtehtävästä alta, ja hae tehtävään jo tänään! Aloitamme haastattelujen pitämisen heti sopivien henkilöiden haettua tehtävää.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista kirjanpitäjää Helsinkiin kansainväliselle kuljetuspalveluiden konsernille!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Kirjanpitäjänä toimit itsenäisessä työssä osana taloushallinnon tiimiä. Vastaat juoksevan kirjanpidon lisäksi erilaisista raportointi- ja selvitystehtävistä, olet mukana taloushallinnon prosesseissa sekä olet osaamisestasi riippuen mukana myös tilinpäätösten tekemisessä.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä etsit uusia haasteita kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä. Asiakasyrityksellämme on kasvava brändi, ja työllistyessäsi pääsisitkin osaksi jatkuvasti kehittyvää organisaatiota. Tämä mahdollisuus pitää sisällään myös tilaisuuden päästä aidosti tuomaan omia näkemyksiään sekä luomaan ja kehittämään tehokkaita käytäntöjä taloushallinnon prosesseihin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on toiminut jo aikaisemmin kirjanpidon tehtävissä. Sinulla on avoin ja rohkea asenne, toimit tehokkaasti toisinaan hektisessäkin ympäristössä sekä viihdyt tilanteissa missä pääsee oppimaan uutta ja haastamaan itseään. Sinulla on kaupallisen puolen koulutus sekä itsenäistä kokemusta kirjanpidon tehtävistä. Ideaalihakijallamme on tilinpäätöstaitoinen, mutta tämä ei ole edellytyksenä. Mikäli haluat yhä kehittää itseäsi kirjanpitäjänä sekä koet omaavasi vielä käyttämätöntä potentiaalia taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävissä, tämä tehtävä on täydellinen sinulle!

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutus kaupalliselta puolelta
* Aiempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä
* Avoin ja omatoiminen asenne sekä halukkuutta kehittää prosesseja
* Sujuvat suomen kielen taidot


Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on kokemusta tilinpäätöksien tekemisestä kirjanpidossa. Arvostamme erityisesti can-do asennetta ja valmiuttasi hypätä haasteiden kimppuun!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen työsuhde, toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen kuljetuspalveluiden tarjoaja. Asiakkaamme toimivat laajasti Pohjoismaissa sekä kehittävät jatkuvasti prosessejaan kasvun ohessa.