(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Helsinki
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Oletko iloinen ja reipas taloushallinnon ammattilainen? Kiinnostaako sinua itsenäinen ja monipuolinen toimenkuvaa? 

Etsimme tilitoimistoalan asiakkaallemme KIRJANPITÄJÄÄ Helsingin keskustaan.  

Tehtäväsi on vastata itsenäisesti asiakkaiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen sekä tarvittaessa palkanlaskennasta. Kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden kirjanpito on myös sinulle tuttua. Olet motivoitunut taloushallinnon moniosaaja, joka viihtyy numeroiden parissa. Vuorovaikutustaitoisena asiakaspalvelijana, osaat konsultoivalla otteella kertoa asiakkaalle taloushallinnon luvut ymmärrettävästi. Olet nopea omaksumaan uusia asioita, työskentelytavoiltasi tarkka sekä itseohjautuva.

Työskentelet osana ammattilaistiimiä, joten sinulla on mahdollisuus osallistua myös muihin haasteellisiin taloushallinnon asiakaskohtaisiin projekteihin kykyjesi mukaan. Rakennus- ja kiinteistötoimialan asiakkuuksia on useita, joten alan aikaisempi kokemus ja ymmärrys taloushallinnon näkökulmasta on etusi.  

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä sähköisessä ympäristössä. Olet sinut nykyaikaisten järjestelmien kanssa ja omaksut uusia asioita nopeasti. Käytössäsi on Visma Fivaldi sekä Netvisor- järjestelmät, jotka mahdollistavat myös etätyön.

Sinulle on tarjolla monipuolinen tehtäväkenttä, nykyaikaiset työvälineet mukavien ja rentojen työkavereiden tukemana. Järjestämme hyvän perehdyttämisen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi myös tulevaisuudessa.

Tehtävä alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta ja liitä sinne ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.