(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020
Bang & Bonsomerin strategiana on tarjota asiakkaille uuden materiaaliteknologian ratkaisuja. Jakelutoiminta, omat tuotteet, prosessiteknologiaratkaisut, palvelu ja omat sovelluslaboratoriot ja tekniset keskukset kuuluvat tarjontaan. Pyrimme tulemaan tunnetuksi innovatiivisena materiaaliteknologiayrityksenä, jolla on tietoa, taitoa ja perinteitä aina vuodesta 1927 lähtien. Lisätieto yrityksestä: www.bangbonsomer.com Etsimme
nyt yhteistyössä asiakkaallemme Bang & Bonsomer Group Oy:lle Kirjanpitäjää Helsinkiin vastaamaan kahden yhtiön kirjanpidosta. Eilakaislan rekrytointiprosessin kautta työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen. 
Kirjanpitäjänä
vastaat itsenäisesti sekä emoyhtiön Bang & Bonsomer Group Oy:n että tytäryhtiö Betulium Oy:n kirjanpidosta. Toimit yhteistyössä konsernin pääkirjanpitäjän kanssa ja sijaistat häntä lomien aikana. Olet osa kansainvälistä taloustiimiä ja pitkät perinteet omaavaa organisaatiota. Päivittäiset tehtäväsi koostuvat mm. kirjanpidon kirjauksista, käyttöomaisuuskirjanpidosta, alv-asioiden hoitamisesta, täsmäytyksistä, tase-erittelystä, viranomaisraportoinnista, veroilmoituksista, kuukausi- ja vuosiraportoinnista sekä tiukkojen kuukaudenvaihteen aikataulujen noudattamisesta. Työssäsi pääset heti hyödyntämään yrityksessä vastikään käyttöön otettua uutta IFS erp-järjestelmää. Itsenäisessä ja vastuullisessa tehtävässä pääset vaikuttamaan oman päiväsi suunnitteluun, kehittymään ja oppimaan sekä antamaan oman tärkeän työpanoksesi pieneen työyhteisöön. 

Toivomme sinulta

järjestelmällistä ja oma-aloitteista asennetta, sekä tarkkaa ja vastuullista otetta itsenäisiin ja monipuolisiin kirjanpidon tehtäviin. Odotamme sinulta jo useamman vuoden kokemusta vastaavista kirjanpidon tehtävistä, kirjanpidon lainsäädännön ja verotusasioiden tuntemusta sekä soveltuvaa taloushallinnon koulutusta. Työ edellyttää kansainvälisen luonteensa vuoksi suomen kielen ohella myös hyvää englannin kielen osaamista ja muu kielitaito katsotaan eduksesi. Tiukkojen aikataulujen vuoksi tarvitset myös täsmällisyyttä, rentoa asennetta ja hyvää paineensietokykyä. 

Asiakkaamme tarjoaa

Sinulle mahdollisuuden työllistyä monipuoliseen kirjanpidon tehtävään yritykseen, jossa osaamistasi arvostetaan ja jossa sinulla on mahdollisuus päästä myös kehittymään. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa ja liukuvat työaikasi pääset sijoittamaan joustavasti arkisin klo 7-17 välille. Asiakkaamme tarjoaa Sinulle hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto, työkykyvakuus, lounassetelit ja tukea liikunnan harrastamiseen.  Olisitko Sinä etsimämme Kirjanpitäjä? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 11.6. mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tai viimeistään lomakauden jälkeen. Etenemme haastatteluiden osalta nopeasti jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Minna Kauhanen p. 030 6090 204 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.